Paula Chirilă Își Trăiește Fericirea: Noul Iubit și Vacanța de Vis în Grecia

Paula Chirilă Își Trăiește Fericirea: Noul Iubit și Vacanța de Vis în Grecia

Paula Chirilă își Deschide Sufletul

Paula Chirilă, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, a decis să dezvăluie detalii neașteptate despre noul său iubit și planurile lor de vacanță. Într-o rară confesiune, vedeta a vorbit despre fericirea care a intrat în viața sa și despre planurile lor de a vizita Grecia, o destinație pe care și-a dorit-o de mult.

Vacanța Mult Așteptată

Paula și iubitul său misterios se pregătesc pentru o vacanță de neuitat în Grecia, vizitând insulele Zakynthos, Lefkada și Corfu. Vedeta a mărturisit că această excursie este una mult dorită, menționând că se va bucura de zece zile de distracție și relaxare alături de partenerul său și câțiva prieteni.

„Plec în Grecia. Doamne ferește, nu mă duc singură. Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat să vin la un festival din Capitală. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare,” a spus Paula Chirilă în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Prima Vacanță în Grecia

Paula a menționat că aceasta va fi prima sa vacanță adevărată în Grecia, o țară pe care a vizitat-o anterior doar în interes de serviciu, pe insula Evia. Vedeta a exprimat nerăbdarea de a descoperi frumusețile și tavernele grecești, declarându-se o mare admiratoare a bucătăriei locale.

„Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez, ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descopăr tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă. Am fost pe insula Evia cu treabă. Abia aștept,” a adăugat Paula.

Dorințe și Planuri de Viitor

Deși identitatea bărbatului care o face fericită rămâne un mister, Paula Chirilă a împărtășit că visul său este să-și ia o casă fie în Grecia, fie în Spania. Aceasta vacanță ar putea fi începutul unor noi aventuri și poate chiar îndeplinirea visului său de a avea un loc de refugiu într-una din aceste țări superbe.

Concluzie

Paula Chirilă ne arată că fericirea poate veni când te aștepți mai puțin și că uneori, este bine să-ți deschizi sufletul și să împărtășești bucuriile vieții. Vacanța în Grecia este doar un pas către o viață plină de noi experiențe și aventuri alături de iubitul său misterios. Fanii vedetei așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre această poveste de iubire și să urmărească aventurile sale în insulele grecești.

COMMENTS

DISQUS: 0