2000 de sperante pentru proiectul „Sanatate pentru toti!”

2000 de sperante pentru proiectul „Sanatate pentru toti!”

2000 de sperante pentru proiectul „Sanatate pentru toti!”

Asociatia Mana Cereasca initiaza proiectul „Sanatate pentru toti!” care are drept scop dotarea in cadrul asociatie a 2 cabinete medicale din sat Lada, Judetul Teleorman.

Nevoia unui cabinet medical utilat cu instrumente medicale de baza in aceasta localitate este impetuos necesar data fiind distanta mare fata de cabinetele si spitalele din Alexandria dar si numarul mare al pacientilor din aceasta localitate. Fondatorul Asociatiei, preot Florin Danu ne explica scopul acestui proiect: „Campania vine in sprijinul sanatatii comunitatii din judetul nostru si evident acelor din satul Lada
si al localitatilor din apropiere.” Astfel in cadrul campaniei sunt puse la dispozitie 2000 de tricouri pentru cei care vor sa sustina cauza. Costul unui tricou este de 60 ron si se plateste la livrare. Cei care vor sa se implice pot cumpara tricoul online: http://www.mana-cereasca.ro/ index.php/2000-sperante/ completand formularul de comanda.

Prin asociaţia ”Mana cerească”, s-a demarat construirea unui centru social pentru copiii si batranii din Satul Lada, Comuna Tătărăştii de Jos, judeţul  Teleorman. Banii stransi din campanie vor merge la finalizarea, finisarea si utilarea centrului. Asociatia va avea două cabinete medicale şi şapte dormitoare. Este nevoie permanenta de alimente, produse de curăţenie, materiale de constructii si amenajare interior.

*Site:* http://www.mana-cereasca.ro/
*Dona**tii on-line*: http://www.mana-cereasca.ro/
index.php/implica-te/doneaza/
*Cont*: Asociatia Mana Cereasca RO37RNCB0248125864690001 Banca BCR
*Facebook*: https://www.facebook.com/AsociatiaManaCereascaSatLada

COMMENTS

DISQUS: 0