7 Greșeli pe care Lash Stiliștii Începători le Fac în Aplicarea Genelor Fir cu Fir

7 Greșeli pe care Lash Stiliștii Începători le Fac în Aplicarea Genelor Fir cu Fir

Indiferent dacă ne place sau nu să recunoaștem, este foarte probabil ca la primele aplicări de gene fir cu fir să facem aceste 7 greșeli, iar dacă nu le corectăm, aceste greșeli ar putea deveni cu ușurință obiceiuri care vor avea un impact durabil asupra carierei noastre.

Dacă aveți dificultăți ca lash stilist începător, nu sunteți singura. Pentru a vă aduce liniște sufletească, experta noastră Natalia Sîrbu, trainer calificat, care a format prin propriile cursuri, peste 300 de pasionate de frumos, a alcătuit o listă cu greșeli comune pe care le fac artiștii de gene începători și cum să le corectați.

Rutina necorespunzătoare înainte aplicării genelor fir cu fir

Este foarte important să urmați rutina corectă de pregătire înainte de a începe aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Trebuie să vă asigurați că genele clientei dvs. nu au absolut niciun machiaj, praf sau murdărie.

Plasarea incorectă a patch-urilor pentru izolarea genelor

Încercarea de a obține plasarea perfectă a patch-urilor sub ochi poate părea dificilă, dar aceasta este baza pentru a obține un set perfect de gene fir cu fir. Dacă plasturelele este plasat necorespunzător, va fi extrem de incomod pentru clienta dvs. De aceea, este foarte important ca patch-ul pentru ochi să nu atingă niciodată linia de apă. Acest lucru ar putea duce la o arsură chimică sau chiar la vânătăi. De asemenea, foarte importantă este calitatea patch-urilor pentru extensii fir cu fir. Este recomandat să alegeți produsele doar din surse sigure și de la furnizori de încredere.

Tip: În cazul în care patch-urile nu se potrivesc formei feței clientei dvs. și creează spații de aer între piele și plasture, puteți cresta porțiunea de jos a plastrelor înainte de a le atașa pentru a oferi mai multă flexibilitate.

Folosirea unei cantități prea mari sau prea mici de adeziv de gene fir cu fir

Care este cantitatea corectă de adeziv ce trebuie utilizată în procesul aplicării genelor fir cu fir?

Folosirea unei cantități prea mari de adeziv pentru extensiile de gene este la fel de dăunătoare ca și utilizarea unei cantități mult prea mici. Prea mult adeziv va provoca căderea prematură a genelor datorită înfundării foliculilor de păr și lipirii mai multor fire împreună. Pentru a vă asigura că utilizați cantitatea corectă, introduceți extensia în mijlocul punctului de adeziv și scoateți-o încet. Cantitatea corectă de adeziv pentru extensiile de gene fir cu fir este de 2-3 mm la bază, iar calitatea acestuia trebuie să fie una superioară. Alegeți întotdeauna produsele care vă vor ajuta să obțineți rezultatul dorit (*https://www.lashesdesign.ro/categorie/adeziv-gene/)

Durata prea mare de timp pentru izolarea „genei perfecte”

Nu este neobișnuit ca lash stiliștii începători să petreacă mult timp găsind și izolând genele. Desigur, cu toții dorim să obținem extensii de gene fir cu fir perfecte, așa cum am învățat la cursuri. În acest sens, Natalia Sîrbu( lash stilist & trainer international), vă vine în ajutor cu câteva tips-uri în aceste sens:

  • începeți cu genele mici și dificile pentru a vă ramâne doar genele naturale ușoare de făcut;
  • folosiți metoda stratificării cu bandă adezivă;
  • folosiți ambele mâini pentru a izola o geană;
  • utilizați pensete de calitate pentru extensii fir cu fir, evitând vârfuri mari și tocite.

Alegerea stilului nepotrivit de extensii de gene fir cu fir

Este extrem de important să știți cum să alegeți stilul corect de extensii de gene fir cu fir potrivit clientei dvs. Trebuie să determinați lungimea, grosimea și curbura potrivită. Luați în considerare aspecte precum direcția de creștere a genelor naturale, structura osoasă facială a clientei, forma ochilor și distanța dintre ei. De exemplu, aspectul de „ochi de pisică” nu se potrivește oricui, doar o foarte mică parte dintre cliente au de fapt forma corectă a ochilor pentru a obține acest aspect. Cele mai multe stiluri necesită combinarea a cel puțin 2 tipuri de gene fir cu fir de curburi diferite, astfel încât să se amestece mai bine și să arate mai natural.

Plasarea incorectă a extensiilor de gene fir cu fir

Distanța față de pleoapă este greșită – obținerea distanței corecte față de pleoapă este dificilă și necesită multă practică pentru a o face perfect. Aceasta este una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac stilistii de gene la începutul carierei. Indiferent de curbura, lungimea sau direcția pe care o folosiți, este important să vă asigurați că baza extensiei de gene este complet atașată de gena naturală, cel puțin 2 mm.

Periere excesivă și prea frecventă a genelor fir cu fir

Dorim ca genele clientelor noastre să fie absolut perfecte în orice moment. Dar uneori trebuie să ne limităm puțin la periere. În cazul lash stilistilor începători, acest lucru poate avea ca efect desprinderea genelor pe măsură ce sunt aplicate.

 

COMMENTS

DISQUS: 0