Cum sa alegi locatia pentru nunta in 2018?

Cum sa alegi locatia pentru nunta in 2018?

În timp ce aproape orice aspect al unei nunți este optional, există un lucru pe care nu-l poti omite: Locatia!

Sa gasesti o locatie perfecta, nu e usor. De aceea, specialistii Bon Bon Club &Events Dragomiresti ne dezvaluie secretul deciziei potrivite.

Alege un loc care se aliniaza cu viziunea ta

“Acest lucru poate părea evident, dar cauta locații care se potrivesc cu estetica pe care o ai în minte”, spune Daniela Pintilie, managerul Clubului Bon Bon. “Dacă planifici o nuntă modernă, cauta spații de restaurant bine amenajate. Pe de altă parte, o nuntă care încorporează mai multe elemente e ideala, de exemplu locațiile cu spatii în aer liber au prioritate, cele cu gradina sau piscina. Alegerea unei locatii care să se potrivească cu tema dvs. este absolut necesara.”

Calculeaza lista de invitati

Calculeaza cu grija lista invitatilor „Dacă alegi un loc care este prea mic sau prea mare pentru lista ta de oaspeți ai putea fi într-o situație dificilă. Cuplurile deseori nu stiu numărul de persoane pe care le vor invita. Asadar, fa lista din timp.  Acest lucru te va ajuta, de asemenea, sa decizi bugetul, deoarece unele costuri sunt dependente de numărul de persoane pe care le inviti.” spune managerul.

Stabileste clar bugetul:

“Gandeste-te la ceea ce este inclus si vezi ce ai de adaugat extra! La noi in locatie, de exemplu, sunt foarte multe lucruri incluse si atunci costurile nuntii vor fi limitate.”a mai declarat Daniela Pintilie.

 

Contactați-ne din timp pentru rezervare!

Bon Bon Club & Events Dragomiresti

Telefon: 0723 133 870

COMMENTS

DISQUS: 0