A fost anunţat oficial numele bebeluşului regal

A fost anunţat oficial numele bebeluşului regal

Bebeluşul ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel care s-a născut luni dimineaţă, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Anunţul a fost făcut miercuri pe contul de Instagram al cuplului, după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta.

”În această după amiază Alteţele lor Regale l-au prezentat Majestăţii sale Regina pe cel de-al optulea strănepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinbrug şi Ducesa mamă au fost de asemenea de faţă”, spune anunţul familiei de Sussex. Numele ales le-a amintit jurnaliştilor de la Bazaar că Archie este un prenume cu origini engleze, cu sensul ”adevărat şi îndrăzneţ”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebeluşului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”.

Meghan Markle, extrem d fericită după ce a devenit mămică

Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry au fost publicate în presa britanică, miercuri, înaintea întâlnirii micuţului cu Regina Elisabeta. Ducii Meghan şi Harry de Sussex au apărut în faţa unui număr mic de jurnalişti adunaţi la St George’s Hall de la castelul Windsor. Întrebat de jurnalişti cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebeluşii se schimbă mult în primele două săptămâni de viaţă. „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

„Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prinţul Harry a replicat glumind că nu ştie cu cine seamănă în acest aspect. „Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieţi din lume. Aşa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan.

La întâlnirea cu presa, bebeluşul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliţă. O rochie albă a fost aleasă şi de ducesă, în timp ce prinţul Harry a optat pentru un costum gri.

COMMENTS

DISQUS: 0