Acasă este despre confort. Pergolele din aluminiu versus PVC. Ce alegem?

Acasă este despre confort.  Pergolele din aluminiu versus PVC. Ce alegem?

Practice, oferă aspect modern și o notă de eleganță. Pergolele retractabile sunt soluția pentru cei care vor să se bucure de confortul unei terase, indiferent de vreme. Vorbim despre o construcție simplă pentru specialiști și foarte ușor de manevrat, pentru proprietari. Pergolele sunt versatile, și asta pentru că se integrează ușor în orice decor – fie în curtea unei locuințe, fie într-un spațiu public.

Pentru că este o investiție pe termen lung, mulți cumpărători se confruntă cu clasica dilemă: din ce să fie făcută pergola pe care vreau să o construiesc – PVC sau aluminiu?  Ambele variante se găsesc la VegaProd Sistem, specialiști de peste un deceniu în satisfacerea celor mai exigente cerințe în materie de amenajări interioare. Pentru a cunoaște ce fel de material se potrivește cel mai bine locuinței dumneavoastră, trebuie să puneți în balanță bugetul disponibil și calitatea dorită.

Întâi de toate, trebuie să știți că și în cazul pergolei retractabile din PVC, și în cazul celei din aluminiu vorbim despre un acoperiș acționat electric, care este retractabil complet, pentru situațiile în care vă doriți ca terasa să se transforme dintr-un spațiu liber, într-unul care să vă protejeze de vremea capricioasă. În plus, ambele au un sistem special care colectează apa de pe întreaga pergolă și ghidează scurgerea prin picioarele acesteia.

Aluminiul, denumit și metalul verde, este sută la sută ecologic. Are o rezistență remarcabilă, este extrem de fiabil și foarte ușor de întreținut. În general, atunci când apelați la produse din aluminiu, trebuie să știți că puteți sta liniștiți pentru următorii 50 de ani, căci cam atât este durata de viață a metalului. În plus, oferă un aspect modern și elegant oricărei construcții și rezistă chiar și atunci când vine vorba despre diferențe mari de temperatură. Deși raportul calitate-preț este optim, costul vi se va părea mai ridicat comparativ cu pergolele din PVC.

De cealaltă parte, materialul PVC, deși ma ușor, are o durată de viață de 10 ori mai scurtă comparativ cu aluminiul. În timp, din cauza diverșilor factori , riscă să își schimbe forma și nici nu este atât de flexibil la șocuri metalice. Printre aspectele pozitive se numără însă faptul că este ușor de întreținut, are proprietăți antifungice și este sută la sută reciclabil. Prețul este un alt atu.

Dacă doriți oferte personalizate, specialiștii de la VegaProd Sistem vă stau la dispoziție. Profesionalismul lor a ajuns și la urechile vedetelor. Dorian Popa, Amna și Connect-R au apelat la VegaProd Sistem pentru amenajarea locuințelor lor.

Pe site-ul oficial vegaprod.ro aveți la dispoziție și un calculator de preț pentru pergola dorită, iar la numărul de telefon 0760.273.174 ori la adresa de mail [email protected], puteți cere informații dacă sunteți pe punctul să începeți o reamenajare și aveți nevoie de o echipă de specialiști.

Compania VegaProd Sistem a fost premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0