Acidul hialuronic şi buzele perfecte

Acidul hialuronic şi buzele perfecte

Mărirea buzelor a devenit cea mai cerută manoperă estetică din lume. Amploare a căpătat în ultimii ani. Ca să vă faceţi o idee, în 2015, peste Ocean mai bine de 27 de mii de americani au apelat la augmentarea buzelor. Concret, o injecţie a fost făcută atunci la fiecare jumătatate de oră, potrivit Societăţii Americane a Chirurgilor Plasticieni. Astăzi, cererea a explodat. Iar motivul nu este greu de înţeles. Femeile au devenit tot mai preocupate de aspectul fizic, odată cu pozele ori cu reclamele din reviste sau de pe Internet.

Cea mai populară modalitate de a obţine buze pline este prin augmentarea cu acid hialuronic, o procedură simplă, minim invazivă, cu rezultate imediate. În ciuda acestor aspecte, trebuie să acordaţi o importanţă deosebită locului unde alegeţi să vă faceţi această schimbare. Vorbim despre o procedură migăloasă, care necesită pricepere, dar şi măsură, altfel, rezultatul se poate transforma într-un fiasco! De obicei, nu trebuie să se folosească mai mult de un mililitru de substanţă la o intervenţie.

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică specializată în mărirea şi modelarea buzelor, au peste 15 mii de exemple că se poate ca buzele să arate natural, chiar dacă îşi măresc volumul.  În continuare discutăm despre umplerea lor cu acid hialuronic, dar şi despre ce implică această procedură extrem de populară.

 

SĂ VORBIM DESPRE ACIDUL HIALURONIC

 

Auzim des că acidul hialuronic se foloseşte în tot mai multe proceduri estetice, ba chiar şi în produsele de îngrijire apărute pe piaţă. Explicaţia este simplă: substanţa este nu doar eficientă, ci şi sigură pentru organism, întrucât o regăsim în propriul corp. În articulaţii, în zona ochilor, dar şi la nivelul pielii, hidratând şi menţinând elasticitatea ei. Tot acidul poate cicatriza leziunile şi creşte rezistenţa pielii.

Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă. Tocmai de aceea, când îmbătrânim, nu doar pielea are tendinţa să se rideze, ci şi buzele să devină… mai subţiri.

Pentru că este atât de folosit, acidul hialuronic are mulţi producători în lume şi se poate chiar contraface. De aceea, este esenţial să vă asiguraţi că numele producătorului face parte din topul liderilor mondiali.

 

 

TRATAMENTUL CU ACID HILAURONIC INJECTABIL PENTRU BUZE, CUM DECURGE?

Procedura de mărire a buzelor prin acid hialuronic presupune injectarea unei cantităţi prin microînţepături fine. Nu doare, pentru că se face sub anestezie locală, şi nici nu lasă urme vizibile. Cum se obţine efectul dorit? Este simplu! Substanţa acţionează pe trei nivele, pentru un rezultat perfect: redefineşte forma buzelor, creşte volumul lor şi îmbunătăţeşte fermitatea acestora. Puteţi uita astfel şi de liniile fine ori de ridurile din jurul gurii.

Maximum un sfert de oră durează totul, iar rezultatul real este vizibil cam la 10 zile distanţă. Efectul depinde însă de mai mulţi factori. În general, cam după un an este nevoie să treceţi din nou pe la clinică, pentru… o “reîmprospătare”!

Aşadar, trebuie să reţineţi că tratamentele cosmetice care presupun injectarea cu acid hialuronic au efecte temporare şi implică o reinjectare după o anumită perioadă. Acest lucru poate reprezenta însă un avantaj – vă puteţi răzgândi în orice moment şi anula efectele intervenţiei fără niciun risc.

 

 

CONTRAINDICAŢII ŞI EFECTE SECUNDARE

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, trebuie să amânaţi procedura. De asemenea, substanţa nu este recomandă nici celor care suferă de boli autoimune, de diabet ori de tulburări ale sistemului imunitar. Dacă tocmai aţi urmat o astfel de intervenţie, trebuie să ştiţi că există anumite efecte secundare la care e bine să vă aşteptaţi. Înroşirea, vânătările sau umflăturile sunt perfect normale şi dispar la câteva ore sau la câteva zile după intervenţie.

 

PAŞI DE URMAT DUPĂ INTERVENŢIE

Specialiştii vă vor da toate indicaţiile post-intervenţie. Esenţială este aplicarea compreselor reci, vreme de jumătate de oră şi un masaj extrem de uşor, pentru uniformizarea substanţei. Senzaţia cauzată de anestezie va dispărea în maximum două ore, timp în care nu este bine să fumaţi şi nici să beţi lichide.

 

 

Pentru un consult, informaţii suplimentare sau listă de preţuri, specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă stau la dispoziţie. Clinica dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă, redă de ani de zile încrederea şi frumuseţea pacientelor, având în palmares premii de excelenţă.

Printre persoanele publice care frecventează clinica se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Găsiţi Beauty Art Aesthetics pe Internet: https://beautyartaesthetics.ro/ , la numărul de telefon: 0722 296 007 sau la adresa de mail: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0