Adela Diaconu si-a lansat site-ul

Adela Diaconu si-a lansat site-ul

Adela Diaconu si-a lansat site-ul

Adela Diaconu a lansat platforma online www.adeladiaconu.ro Prin intermediul acesteia, ne va ţine la curent cu toată activitatea sa: ştiri, evenimente, campanii sau ultimele sale apariţii în media. Tot aici se găsesc şi biografia, galerii foto.

Continutul principal al site-ului il va constitui rubrica de stiri, ce va acoperi o gama variata de domenii –  societate, politica, sport, moda,
sanatate, showbiz, etc. Site-ul este dezvoltat intr-un format accesibil, interactiv si dinamic, astfel incat sa fie usor de utilizat si de pe telefon sau tableta. Adela isi propune ca platforma online sa devina un reper important pentru utilizatori prin relevanta, calitate si diversitate.

Despre Adela Diaconu

adela-diaconu-2
Adela Diaconu… de pe sticlă, pe catwalk și scena politică.
Dacă ar fi să descriem pe scurt parcursul vietii de pana acum al Adelei Diaconu, realizator si producator TV, acesta ar suna astfel:
după 15 ani de tenis de performanță, a urmat Facultatea de Studii Ale Integrării Economice Europene ca dupa terminarea acesteia sa devina cel mai tanar candidat din Romania la Camera Deputatilor.

Adela a ales insa să schimbe radical traiectoria vieții sale și a urmat calea jurnalismului de televiziune in care a excelat, dar și reușita creării propriului brand vestimentar, inconfundabil ca stil și concepții de design.

Ca realizator TV, Adela a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea sa ”BV01ADE” a primit nenumarate premii, fiind declarata cea mai buna emisiune de fashion din Romania si cea mai logeviva. Show-ul TV s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii.

COMMENTS

DISQUS: 0