Adelina Pestrițu este însărcinată și se mărită

Adelina Pestrițu este însărcinată și se mărită

Surprize-surprize din partea Adelinei Pestrițu (31 de ani). Vedeta a anunțat în urmă cu doar câteva zile că este însărcinată în trei luni și urmează să se căsătorească cu iubitul ei Virgil Steblea.

Adelina Pestriţu are multe motive să zâmbească.  De ziua ei, la 2 februarie, vedetă a confirmat, ceea ce până acum se vorbea doar pe la colţuri, şi anume că trăiește o extraordinară povestea de dragoste alături de iubitul ei, Virgil, dar și că a primit cel mai prețios dar de la bărbatul iubit. Cei doi vor avea un copil, vedeta fiind gravidă în primul trimestru.

„Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, spune Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook.

Adelina Pestriţu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvară anului trecut însă au decis să păstreze discreția în ceea ce privește povestea lor de iubire. Ei urmează să se căsătorească curând.

“Da, m-a cerut de soție. Mi-a căzut capul când am auzit. M-a cerut de soție înainte să aflu că sunt însărcinată. Mi-a zis să mergem să ne plimbăm. Să mergem până la mare. Știam că îi plac plimbările lungi, cu mașina, cu avionul. Am sărit în mașină și el era foarte agitat. Am intrat în filmul lui. Am devenit romantică. Eram pe plajă și s-a pus în genunchi. Apoi, împleticit, m-a întrebat dacă vreau să mă mărit cu el. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget, tremura rău. I-am spus: DA!” – a dezvăluit Adelina Pestrițu la un post tv.

Înainte să-şi asdume relaţia cu noul iubit, Adelina Pestriţu s-a iubit doi ani și jumătate cu Speak. Cei doi s-au separat în toamna lui 2016. Adelina a devenit cunoscută în peisajul monden ca soția lui Liviu Vârciu.

 

COMMENTS

DISQUS: 0