Adina de la Heaven a apelat la magia acidului hialuronic!

Adina de la Heaven a apelat la magia acidului hialuronic!

Intervenţiile estetice făcute cu bun gust nu strică niciodată! Cu acest gând în minte, Adina Postelnicu a ajuns la cabinetul specialiştilor în frumuseţe. A vrut să oprească trecerea timpului cu ajutorul celei mai în vogă substanţe folosite de esteticieni, iar doctorul Alin Bortolini a ajutat-o să arate exact aşa cum vrea!

 

BUZE MAI PLINE, CU UN STROP DIN CEA MAI IUBITĂ SUBSTANŢĂ DE UMPLERE

Artista, fostă membră Heaven, trupa care făcea furori la începutul anilor 2000, şi-a dorit o mică schimbare la început de primăvară, drept care, a apelat la puterea acidului hialuronic, pentru a căpăta buze mai voluminoase. Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică şi, totodată, fondatorul clincii de frumuseţe integrată, Be Perfect, a reuşit, prin intermediul unor tehnici exclusiviste de injectare să obţină un rezultat extrem de natural, pe care, de altfel, Adina Postelnicu îl şi căuta.

Adina Postelnicu: „Linia dintre frumos şi ridicol este extrem de fină atunci când vine vorba despre intervenţiile estetice, tocmai de aceea contează atât de mult specialistul către care te îndrepţi. Rezultatul este pe placul meu, mai ales că doar cu greu poţi sesiza că am apelat la această procedură.”

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Am folosit fillere cu acid hialuronic de top şi tehnici de injectare minim-invazive, care sunt nu doar sigure, ci oferă şi rezultate durabile. Este o procedură care ne ajută să obţinem, totodată, şi un contur definit al buzelor și un aspect hidratat al acestora.”

Totodată, specialistul a ținut cont și de geometria facială, pentru ca rezultatul să ofere armonie chipului. În doar câteva minute, frumoasa artistă s-a putut bucura de efectul procedurii atât de în vogă astăzi printre femeile din lumea întreagă.

 

ADINA DE LA HEAVEN, DOUĂ PROBLEME, REZOLVATE DINTR-UN FOC!

Și tot cu ajutorul acidului hialuronic, Adina de la Heaven se poate mândri acum cu un ten de invidiat, fără urmă de rid!

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „În cazul Adinei am folosit acid hialuronic pentru a umple liniile fine din zona gurii, predispusă în general la apariția ridurilor, din cauza mișcării mușchilor. Practic, printr-o intervenție care durează doar câteva minute, îți asiguri o piele întinsă până la nouă luni.”

Ștergerea ridurilor nazogeniene este, de altfel, o procedură extrem de căutată printre femeile trecute de vârsta de 30 de ani, care își doresc o piele întinsă. În lumina reflectoarelor, Adina Postelnicu știe bine cât de mult contează ca orice apariție să fie impecabilă și nu ezită niciodată să apeleze la ajutorul specialiștilor, atunci când crede că este cazul.

 

Respectând toate protocoalele de siguranță și folosind exclusiv doar fillere de calitate premium, Be Perfect a devenit un etalon atunci când vorbim despre locuri unde ne putem menține frumusețea. Medicul specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini, vă aşteaptă la sediul de pe Strada Povernei,  la numărul 20, în Bucureşti, pentru consultații și intervenții de top.

​Mai jos, aveţi la dispoziţie alte date de contact și metode de informare:

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0