Adio, vergeturi! Ce tratament ne propun experţii de la Beauty Art Aesthetics

Adio, vergeturi!  Ce tratament ne propun experţii de la Beauty Art Aesthetics

Suntem în plină vară, momentul în care femeile își doresc, poate mai mult ca niciodată, un trup perfect. Una dintre cele mai intâlnite probleme de imagine cu care se pot confrunta este reprezentantă de vergeturi. Deși specialiștii spun că ele sunt inofensive și ar trebui privite ca… mici tatuaje pe piele, totuși reprezintă un complex pentru multe reprezentante ale sexului frumos.

Pentru că dintotdeauna și-a dorit să ajute femeile să se simtă bine în propria piele, Mădălina Brândușescu, managerul uneia dintre clinicile de top din țară, Beauty Art Aesthetics ne prezintă în rândurile următoare cauzele care duc la apariția vergeturilor, dar și soluția prin care puteți scăpa de ele!

 

CHIAR ȘI O ALIMENTAȚIE INCORECTĂ POATE DUCE LA APARIȚIA VERGETURILOR!

Vergeturile tind să apară încă din perioada adolescenței și afectează mai mult fetele, decât băieții. Se întâmplă atunci când pielea se întinde mult, prin procesul normal de creștere, iar fibrele de colagen se rup.

O altă cauză este și sarcina. Cam 90 la sută dintre gravide se confruntă cu apariția liniilor fine pe piele, din cauza acumulării kilogramelor. Orice parte a corpului care devine mai mare este predispusă la apariția vergeturilor, însă, în cazul femeilor, vorbim mai ales despre zona abdomenului, a feselor, picioarelor sau sânilor.

Dacă obișnuiți să consumați alimente sărace în vitamine, sunteți mai tot timpul stresat, nu aveți un sistem imunitar puternic ori nu consumați suficiente lichide, ați putea, de asemenea, să vă confruntați cu ele.

Trebuie să știți că vergeturile nu vor dispărea de la sine, ci doar se vor mai estompa în timp. Puteți să le preveniți cu ajutorul masajelor care intensifică circulația sângelui ori cu ajutorul cremelor hidratante, dar mai ales prin evitarea îngrășărilor ori slăbirilor rapide și dese.

 

CUM NETEZIM LINIILE DE PE PIELE?

Dacă însă le-ați sesizat deja pe piele și ați investit sume considerabile ca să scăpați de ele, dar fără rezultat, să știți că soluția se găsește la cabinetul esteticienilor. Și bine ar fi să nu trageți de timp, căci procedurile funcționează doar în cazul vergeturilor în stadiu incipient sau mediu, pe scurt, cât sunt încă roșii, și nu albe.

Specialiștii de la Beauty Art Aesthetics ne propun un cocktail special- îmbogățit cu vitamine, minerale și aminoacizi- care hrănește și regenerează pielea. Tototdată, stimulează metabolismul, dar și microcirculația sanguină. Combinația de substanțe este injectată de experți exact în zonele afectate, cu ajutorul unui ac fin. Nu trebuie însă să vă îngrijorați. Nu veți simți absolut nimic, și asta pentru că procedura minim invazivă va fi realizată sub anestezie locală, pentru un confort total. În plus, vă puteți relua activitățile imediat după ce ieșiți de la clinică!

Pentru că orice astfel de experiență începe la Beauty Art Aesthetics cu un control, în care vi se va evalua starea de sănătate, dar veți primi și răspunsuri la nelămuriri, veți ști din start dacă este cazul sau nu să recurgeți la tratament, dar și care este numărul de ședințe de care aveți nevoie pentru a netezi vergeturile. Experții vor concepe special pentru fiecare pacient un plan de tratament, însă ceea ce trebuie să rețineți este că procedura nu face minuni pe moment. Chiar dacă suntem cu toții diferiți, nimeni nu se va putea bucura de rezultate pe loc. Cam în două săptămâni de la prima procedură veți vedea și efectele: aspectul vergeturilor va fi îmbunătățit, spun specialiștii, straturile pielii vor fi hidratate, producția de colagen va fi stimulată și astfel, elasticitatea pielii va crește.

Dacă sunteți deciși să vă despărțiți de… liniile fine de pe piele, apelați la serviciile de înaltă calitate și la personalul profesionist de la Beauty Art Aesthetics. Cu o experiență europeană de peste un deceniu, specialiștii de aici urmează tendințele din estetică.

Recent, clinica din nordul Capitalei, Beauty Art Aesthetics a primit și primul premiu internațional, pentru Excelență în frumusețe, în cadrul fastuoasei galei I Success Awards, care a avut loc în luna iulie 2021, la Cannes.

Pentru tarife, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0