Adriana Mandreanu Ce nu poate lipsi din garderoba ta in acest sezon?

Adriana Mandreanu Ce nu poate lipsi din garderoba ta in acest sezon?

Adriana Mandreanu: Ce nu poate lipsi din garderoba ta in acest sezon?

In sezonul rece se da unda verde pentru blanuri si piele. Luxoase si elegante hainele din blana naturala sunt un must have in randul femeilor care se respecta. Piese esentiale in garderoba noastra, acestea, nu sunt doar foarte calduroase, ci si foarte chic.

Fie ca esti genul clasic, care se simte ca o regina intr-o haina lunga din blana naturala, sau esti mai degraba „fashion victim” si preferi sa poti o blana scurta colorata cu o pereche de colanti din piele trebuie sa ai si tu o haina de blana naturala.

adriana mandreanu

Adriana Mandrenu ne-a dezvaluit care sunt tendintele acestui sezon:

„O haina de blana este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei in sezonul rece. Eu personal sunt adepta elementelor unicat si admir orice haina care nu se regaseste in alta colectie, tocmai de accea am si creat Adis Efect By Adriana Mandreanu.  Hainele si vestele sunt din blana naturala, piele sau combinatii de piele cu blana si sunt realizate in atelierele proprii.  Linia noastra de creatie de haine de blana/piele ofera o gama ampla, de la tinutele pret a porter (business, smart casual si office) pentru persoanele active ce doresc eleganta dar si comoditate, pana la tinutele exquisite pentru cele mai exclusiviste ocazii.”

 

Adis Efect by Adriana Mandreanu :
Str. George Calinescu, Nr. 13,Dorobanti/Beller, Bucuresti
Tel: 021.233.92.91
https://www.facebook.com/AdisEfect/

 

COMMENTS

DISQUS: 0