Afla ce schimbare de look si-a facut frumoasa razboinica, Karina Fetica!

Afla ce schimbare de look si-a facut frumoasa razboinica, Karina Fetica!

Karina Fetica, practicanta de kickboxing si pasionata de fitness este foarte atenta la infatisarea ei. Dupa experienta din jungla Dominicana, sportiva a decis ca este momentul sa apeleze la specialist pentru marirea volumului buzelor.

Karina Fetica, concurenta la Survivor Romania, a apelat la clinica Beauty Art Aesthetics. Despre pasii acestei interventii, dar si despre cat costa, am aflat detalii de la Madalina Brindusescu.
,,Spun mereu ca sunt pentru orice ne ajuta sa ne simtim bine in pielea noastra, respectand proportiile date de Mama Natura si alegand echilibrul. Karina si a dorit sa facem o transformare a buzelor. Tehnica de marirea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri, datorita unui rezultat perfect si placut al buzelor, din punct de vedere estetic. Interventia dureaza aproximativ 30 de minute, iar dupa procedura buzele devin moi si elastice, mai pline, cu un contur atragator și cu un aspect vizibil intinerit. In urma procedurii pot aparea mici umflături si roseată, dar nu trebuie sa ne speriem, pentru ca aceste simptome sunt normale si dispar după 1-3 zile. Efectele se mentin in general între 9 si 12 luni, durata efectului acidului hialuronic injectat variaza in functie de fiecare persoana in parte cum metabolizeaza substanta”, a specificat Madalina Brindusescu.

Inainte de interventie

Inainte de interventie

Dupa interventie

Dupa interventie

O astfel de interventie costa intre 250 si 325 de euro, in functie de tipul de acid ales.

Concurenta a povestit ca este extrem de multumita de rezultat. ,, Dupa concurs, mi-am dorit o schimbare  si cum ador buzele cu volum, am zis, De ce nu?  Este singura interventie pe care o am si imi place foarte mult. Aspectul buzelor este imbunatatit prin mentinerea elasticitatii, fermitatii si a hidratarii. Imi ador buzele si recomand cu incredere clinica Beauty Art Aesthetics”, a declarat Karina Fetica.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență!

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată 3 ani la rand ca „Cea mai buna clinica de estetica minim invaziva”  la Gala Femei de Succes,  la Gala Performanței și Excelenței, la Gala Health, Beauty &Lifestyle Awards, iar anul acesta la gala I Success dedicata Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Pentru detalii, informații și programări:

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0