Afla ce tratament a facut Elena Merisoreanu pentru nunta Claudiei Ghitulescu!

Afla ce tratament a facut Elena Merisoreanu pentru nunta Claudiei Ghitulescu!

Elena Merisoreanu este foarte atentă la înfăţişarea ei şi este aranjată de fiecare dată când o vedem în oraş, la TV, la evenimente sau la concerte. O face din cochetărie dar şi din respect pentru fanii ei, sau cel puţin aşa spune artista!

Elena Merişoreanu nu iese nemachiata din casă şi acordă o mare atenţie înfăţişării sale, mai ales atunci când se apropie un eveniment special. Nunta Claudiei Ghtulescu a fost astfel un motiv în plus pentru ca artista sa calce pragul medicului estetician pentru o şedinţă de reîntinerire. Pentru a scăpa de ridurile care-i dădeau mare bătaie de cap artista a apelat la un tratament simplu dar totodată miraculos care promite să şteargă de pe chip până la 5-10 ani.

Afla ce tratament a facut Elena Merisoreanu pentru nunta Claudiei Ghitulescu

”Toxina botulinica este indicata  pacientilor care vor sa scape de ridurile de la nivelul fruntii, de asa numita „laba gistei” precum si de corzile Inestetice de la nivelul gitului.
Toxina actioneaza prin blocarea muschilor mimicii si ca prin minune ridurile dispar!
Procedura nu este dureroasa si efectul ei este vizibila intinerire a fetei.
De asemenea i-am umplut santurile nazo-labiale si ridurile de expresie cu ajutorul fillerelor.
Daca toxina botulinica trateaza ridurile de la nivelul fruntii si asa  numita ‘laba gastei”, fillerele se folosesc pentru rejuvenarea etajului facial mijlociu si inferior.
Cele 2 terapii ( Botoxul si acidul hialuronic) sunt complementare si se potenteaza reciproc in obtinerea efectului de rejuvenare faciala.” ne-a declarat dr. chirurg estetician Dana Vasilescu.

COMMENTS

DISQUS: 0