Află ce vedetă din România a locuit în cel mai exotic oraș din Europa!

Află ce vedetă din România a locuit în cel mai exotic oraș din Europa!

 

,, Exotic” poate să însemne pentru fiecare dintre noi altceva, însă ceea ce e sigur e că avem nevoie cu toții de un loc cu un peisaj de basm, unde să ne punem viața pe modul slow, să nu mai alergăm după obiective turistice, doar să stam și să ne bucurăm de natură, de plajă, de soare și de lucruri impresionante. Oare există așa ceva? Există!

Frumoasa Sayra ne-a dezvaluit în ce loc exotic a trăit o bună perioadă de timp. Aceasta a ales Marbella, una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe Costa del Sol, un oraș minunat care oferă vizitatorilor săi farmecul andaluzian. Vedeta, dezvoltând o pasiune pentru design și-a dorit să-și finalizeze studiile in Marbella. Fiind atât de origine română cât și italiană, a luat totul de la 0 și a ales totuși Spania cu dorința de a-și găsi echilibrul personal și a se maturiza.

Aceasta a povestit în cadrul emisiunii ,,Dimineți cu Georgia” Metropola TV cum a incolțit ideea mutării.

,, Am călătorit mult alături de parinții mei, toate locurile vizitate au fost foarte frumoase și mi-au plăcut enorm, dar un loc anume m-a atras și m-a făcut să-mi doresc să trăiesc măcar pentru o perioadă scurtă de timp și anume Marbella. Am plecat pentru a studia Facultatea de design vestimentar in Marbella, am vrut să pornesc singură pe acest drum, să văd dacă mă descurc, iar parinții m-au încurajat. Tatăl meu mi-a spus la început că mă pot duce în Italia, pentru că sunt și acolo facultați bune în acest domeniu și că mă pot sprijini bunicii. Iar eu am spus că nu aș vrea să rămân nici în Romania, nici în Italia, pentru că ambele țări pentru mine înseamnă acasă și aș vrea să plec intr-o țară unde nu cunosc limba și pe nimeni, am eliminat toate punctele de sprijin pentru a vedea dacă mă descurc. Îmi doresc să mă întorc în Spania, îmi lipsesc multe lucruri speciale, atmosfera, oamenii sensibili și sinceri, dar cel mai mult plaja. Faceam 20 de minute până la plajă, dupa cursuri ma relaxam acolo. În Italia m-am născut lângă mare, face parte din mine și într-un fel asta m-a ajutat, pentru că mi-am adus aminte de copilărie și m-a ținut mereu conectată cu locul în care m-am născut.”

Top 3 destinații de vacanță enumerate de Sayra !

Nu ai niciun plan de vacanță pentru sfârșitul pandemiei? Sayra îți oferă lista celor mai interesante locuri de vizitat! Tânăra brunetă a călătorit pe trei continente: Europa, Asia și America, unde a vizitat multe țări printre care se numara Franța, Austria, Spania, EIveția, Romania, Italia, Turcia, Emiratele Arabe, Hawaii și California, declarându-se impresionată de ce a descoperit la fiecare dintre ele.

Aflăm de la frumoasa Sayra unde i-a plăcut să călătorească cel mai mult și ce locuri ne recomandă să vizităm măcar pentru o zi!

,,Un oraș de suflet pentru mine, unde am foarte multe amintiri frumoase este Marbella. M-a impresionat căldura localnicilor, relieful orașului, faptul că pe o parte sunt munții înalți, iar pe cealaltă parte marea Mediterană, străduțele pietruite, casele albe in stil andaluz și terasele pline de flori colorate. Marbella este pur și simplu un oraș curat, liniștit, fermecător, plin de tradiție și muzică. Locuitorii din Malaga au o tradiție numita “Feria de Malaga”, un festival care comemorează recucerirea monarhilor catolici de la invazia arabă din Malaga în 1487. Mulți dintre localnicii din Marbella și din orașele alăturate se strâng în centru să asiste la acest festival care durează 9 zile. În perioada festivalului se organizează concerte pe plaja Malagueta, dansuri flamenco, artificii și băutura lor specifica numita Cartojal care se consuma exclusiv în perioada festivalului.

Eu consider că ar merita vizitate destinații precum insulele Grecești din marea Egee (Kyos, Samos sau Mykonos) și litoralul Turcesc din marea Mediteraneană (Bodrum, Cezme sau Marmaris).” ne-a spus Sayra.

Vedeta ne-a dezvăluit că după pandemie se va întoarce în Italia, Toscana pentru a-și vizita bunicii, iar apoi fostele colege de facultate care locuiesc în diverse țări.

 

COMMENTS

DISQUS: 0