Află cum se răsfaţă Nasrin Ameri de Paşte 

Află cum se răsfaţă Nasrin Ameri de Paşte 

Frumoasa prezentatoare a profitat de această mică pauză de Paşte şi a hotărât să se răsfeţe. Nefiind pe micile ecrane în această perioadă, Nasrin a hotărât să-i facă o mică vizită bunei ei prietene Mădălina Brînduşescu, managerul clinicii BeautyArtAesthetic.

Vizitele pentru miraculosul tratament cu Dermapen 4 au devenit deja o rutină pentru Nasrin.

,, Nu credeam vreodată ca pielea mea poate să arate aşa de bine într-un timp atât de scurt. Stresul, oboseala şi toţi ceilalţi factori imbătrânesc pielea şi noi suntem singurii care ar trebui să ne îngrijim de aspectul nostru.  La  început am fost sceptică dar după ce am văzut rezultatele, mi-am făcut o rutină din a veni regulat pentru acest tratament.  ” , a declarat Nasrin Ameri , prezentatoarea emisiunii ,,Star Matinal”

 

Haideţi să aflăm ce este mai exact Dermapen 4 şi cum se foloseşte acesta

Dermapen 4 este un aparat cu ajutorul căruia se efectuează tratamentul Microneedling, numit si tratamentul cu inductie de colagen propriu. Acesta reprezintă o procedură estetică ce presupune crearea a sute de micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Terapia de microneedling este recomandată tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită pe diverse porţiuni ale corpului: fată, gât, decolteu, mâini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsită de tonus.

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei

Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanătos. Procedura dureaza in medie 15-20 minute la nivelul fetei deci este un timp scurt pentru un efect de durata . La sfarsitul procedurii se aplica o masca calmanta si o crema antiinflamatorie. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament iar numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata si rezultatul asteptat, acestea variaza de la 3-5-6 si se spatiaza la 2-3-4 saptamani in functie de  de tratamentul oferit de medicii de specialitate.

 

,,Daca îţi doreşti un efect de întindere, ridicare și întinerire a pielii, Dermapen este procedeul la care trebuie sa apelezi deoarece este un procedeu rapid, sigur si cu disconfort minim la care apelează din ce în ce mai multă lume. Este de asemenea eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei”, ne declară managerul clinicii Mădălina Brîndușescu.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0