Afla cum si-a petrecut artistul american C-tru mini vacanta in Romania.

Afla cum si-a petrecut  artistul american C-tru mini vacanta in Romania.

C-tru artistul american ce a lansat de curand piesa California Party alaturi de celebrul Snoop Dogg s-a indragostit de Romania. A fost tratat regeste, a avut o suita de lux la Phoenicia Grand Hotel, a mancat in restaurante de fite si a petrecut clipe de neuitat in cluburile Bucurestene.

Acesta a venit tocmai din Los Angeles pentru a lua parte la gala Celebrity Awards-Barbati de Succes ce a avut loc luni 28 mai intr-o locatie exclusivista din Bucuresti.

A vizitat Casa Poporului , s-a plimbat pe strazile din centrul vechi  si a gustat din viata de noapte Bucuresteana.

“Imi place extrem de mult Romania, oamenii sunt foarte frumosi si primitori, ca sa nu mai zic de fete, toate sunt aranjate si ingrijite. Imi place arhitectura Bucurestiului si faptul ca este foarte multa vegetatie in oras. Am mancat preparate delicioase din toate colturile lumii insa cel mai mult mi-a placut mancarea cu specific spaniol si uruguayan , organizatorii mi-au facut o masa regesca la restaurantul  La Estancia din zona Dorobanti” a declarant C-tru.

Artistul pe langa relaxare a facut si business, s-a indragostit de vocea Franciscai, nu a stat pe ganduri si a invitat-o  in Los Angeles sa  colaboreze la noua piesa pe care are de gand sa o lanseze vara aceasta. Diva din Botosani a acceptat imediat provocarea.

‘’ Intradevar este o provocare, imi doream o colaborare cu un artist de talie internationala si iata ca astrele s-au aranjat in favoarea mea, o sa plec in Los Angeles  peste cateva saptamani” a declarat Francisca.

 

COMMENTS

DISQUS: 0