Află de la experții Royal Palace Ballroom care sunt tendințele toamnei în materie de nunți!

Află de la experții Royal Palace Ballroom care sunt tendințele toamnei în materie de nunți!

Am intrat în sezonul nunţilor de toamnă, un anotimp care vine cu multe plusuri la pachet pentru viitorii miri: aveţi la dispoziţie o bogăţie de flori, pentru un eveniment colorat şi parfumat, în plus şi temperaturile prietenoase sunt de partea voastră. Dacă vreţi ca farmecul toamnei să fie prezent la nunta voastră, iată câteva tendinţe de sezon prezentate de consultanţii Royal Palace Ballroom, localul de evenimente al anului 2022, potrivit I Success!

 

EVENIMENTULUI VOSTRU, ÎN NUANŢE CALDE

Culorile calde, caracteristice toamnei, nu trebuie să lipsească de la o nuntă organizată în acest sezon. Pe lângă nuanţele clasice precum roşu, maroniu, portocaliu sau galben, există şi alte culori mai speciale care pot conferi eleganţă şi un strop de mister evenimentului vostru. Puteţi apela cu încredere la ele atunci când vine vorba despre elementele care compun decorul.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Burgundy este o culoare sofisticată, care începe să fie folosită la tot mai multe nunţi organizate toamna. Verdele smarald şi caramelul sunt alte culori elegante la care puteţi apela pentru feţele de masă sau pentru husele scaunelor. Le puteţi tempera cu alte elemente de decor în alb, auriu şi argintiu.”

Movul regal, combinat cu nuanţe de bej şi gri sau albastrul navy alături de culoare piersicii sunt, de asemenea, alese la nunţile de toamnă, întrucât conferă  un aer romantic evenimentului.

        

ARANJAMENTELE FLORALE CU PAMPAS, NOTA RUSTICĂ A NUNŢII

Un alt element potrivit pentru nunţile toamnei este şi celebrul pampas, nelipsit în ultima vreme din propunerile designerilor în ceea ce priveşte amenajările interioare şi nu numai. Puteţi integra planta şi la evenimentul vostru, în aranjamente florale deosebite, care vor conferi nunţii un aer relaxat!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Pampasul ne ajută să invităm natura în mijlocul evenimentului nostru şi să îi conferim un aer boho-romantic. Planta oferă volum oricărui aranjament floral, care capătă o latură uşor sălbatică. Pampasul este noua senzaţie din florării, dar şi din industria organizării de evenimente pentru că este un element de decor versatil, mai ales datorită gamei de culori în care îl putem găsi.”

Textura sa deosebită îl face potrivit pentru utilizare atât alături de flori proaspete, cât şi uscate.

 

LUMÂNĂRILE, DEFINIŢIA ROMANTISMULUI

Nu uitaţi să apelaţi şi la lumânări, un element de decor special pentru zilele ploioase de toamnă. Invitaţii vor adora mireasma pe care o vor împrăştia în aer şi atmosfera romantică pe care o vor crea. Le puteţi amplasa la recepţie, pentru un decor minunat, dar şi pe mesele invitaţilor. În plus, le puteţi oferi şi ca mărturie oaspeţilor.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Strălucirea de chihlimbar degajată de lumânări va înnobila întregul spaţiu. Dacă punem la socoteală şi faptul că oamenii se distrează mai bine atunci când se află într-o cameră slab luminată, este clar! Decorurile cu lumânări nu ar trebui să lipsească de la nicio nuntă!”

Un alt pont inteligent de la specialişti: dacă nu ştiţi unde să plasaţi lumânările, orientaţi-vă către spaţiile deschise, pe care nu aţi avea cu ce să le umpleţi în mod normal.

 

COCKTAILURI AROMATE DE BUN VENIT

În loc de clasica şampanie, ce aţi spune să vă întâmpinaţi invitaţii cu cocktailuri delicioase, parfumate cu aromele toamnei? Sezonul în care ne aflăm aduce condimente speciale şi arome grozave, care se regăsesc inclusiv în plăcinte şi prăjituri! Invitaţi-vă, aşadar, oaspeţii să se bucure de toamnă în toată puterea cuvântului, încă de la sosirea la eveniment!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Ce aţi spune despre un sangria cu cidru de mere într-un gust desăvârşit? Sau despre o băutură care prinde gust cu ajutorul berii de ghimbir, bourbonului şi vinului spumant? De asemenea, whiskey-ul face o echipă excelentă cu siropul de dovleac şi scorţişoara, într-un cocktail savuros. Toamna este momentul băuturilor mai aromate şi fructate, aşa că profitaţi din plin de combinaţii inedite, preparate de barmani cu experienţă.”

 

TOAMNA, ŞI TORTUL MIRESEI ARE AROME FERMECATE

Toamna aduce inspiraţie şi atunci când vine vorba despre tortul miresei. Pentru ca el să se încadreze în peisajul primitor şi călduros pe care l-aţi creat încercaţi să urmaţi câţiva paşi atunci când îl alegeţi.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM:Alegerea este mai simplă decât v-aţi aştepta. Moderne, romantice, tradiţionale sau rustice, modelele sunt nenumărate şi pe stilul fiecărui cuplu. Puteţi să vă surprindeţi invitaţii cu arome specifice toamnei, care să se potrivească perfect cu estetica nunţii voastre. Miere, scorţişoară, un gust delicios de dovleac combinat cu migdale sau cu nuci caramelizate ori împreună cu mascarpone şi frişcă, iată câteva idei inedite de gusturi pentru tortul miresei.”

La capitolul decor, un tort de mireasă perfect pentru toamnă poate conţine din plin fructe de pădure, smochine, frunze şi flori delicate create din pastă de zahăr ori uscate natural, într-un deliciu care prinde gust în nuanţe sidefate de portocaliu ars, auriu, ivory sau, de ce nu, ciocolatiu spectaculos, dacă doriţi să ieşiţi din tipare!

 

 

Consultanţii de la Royal Palace Ballroom sunt pregătiţi să vă transforme visele în realitate! Fără să perceapă taxă de ospătari şi fără costuri ascunse, locaţia vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii pentru orice tip de petrecere aveţi în plan.

Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0