Afla mai multe despre legendele boxului romanesc intr-un documentar unic semnat Alexandru Auras!

Afla mai multe despre legendele boxului romanesc intr-un documentar unic semnat Alexandru Auras!

Alexandru Auras, tanarul din Bacau este pasionat de lumea boxului, fiind prezent inca de la primii pasi alaturi de tatal sau Relu Auras la diverse competitii sau cantonamente.
Chiar daca nu a ales calea performantei in sportul cu manusi, a avut de invatat multe din experienta omului care a condus ani de zile loturile de pugilisti care au reprezentat Romania de la campionatele europene,mondiale pana la olimpiade.


,,Am crescut facand box, iar maestru mi-a fost chiar tatal meu. Dar nu am continuat pe acest drum. Boxul nu e doar o lupta si atat. Este un mod de viata. Incerc sa schimb mentalitatea oamenilor despre box. Acesta nu este un sport agresiv sau dur. Boxul presupune concentrare maxima, stapanire de sine, daruire, sacrificiu, incredere si uneori durere. Nu oricine reuseste sa faca performanta!”, a declarat Alexandru Auras.

Auras Lucian Alexandru considera ca boxul merita o serie de episoade prin care legendele din boxul romanesc sa fie prezentate generatiilor ce urmeaza ca un exemplu ce poate sa inspire noi eroi in ringul magic.
Povestea ar putea incepe in Romania si se va continua in diverse locatii cum ar fi Montreal, Toronto sau Edmonton in Canada unde Leonard Doroftei, Adrian Diaconu, Tony Badea sau Lucian Bute, au evoluat cu succes sub umbrela unor promotori sau manageri de peste ocean.
Productia va incepe la sfarsitul lunii februarie dupa ce Alexandru va face o prospectie in cateva sali de box din Canada.

COMMENTS

DISQUS: 0