Alain Delon, prima fotografie după atacul vascular

Alain Delon, prima fotografie după atacul vascular

Alain Delon (83 de ani) se reface în Elveţia după un accident cardio-vascular şi o „uşoară hemoragie cerebrală”. Alain-Fabien Delon, unul dintre fiii actorului francez, a publicat pe Instagram o fotografie cu tatăl său în care acesta apare zâmbind, potrivit BFM TV.

Joi, Anthony Delon transmitea veşti despre tatăl său anunţând că se odihneşte într-o clinică din Elveţia după ce a fost victima unui AVC cu câteva săptămâni înainte. El a adăugat că funcţiile sale vitale sunt „perfecte şi starea stabilă, potrivit medicilor”. Duminică, Alain-Fabien a publicat o fotografie cu tatăl său, însoţită de mesajul: „Vă muţumesc pentru numeroasele mesaje care au mers direct în inima mea. Cum puteţi vedea, el este din ce în ce mai bine şi vă sărută”.

În fotografie, actorul-fetiş al lui Jean-Pierre Melville, afişează un mare zâmbet.

Alain Delon după accidentul vascular

La mijlocul lunii iunie, apropiaţi ai lui Alain Delon au declarat pentru AFP că actorul a fost internat la spitalul american din Neuilly „pentru ameţeli şi pentru dureri de cap aparent minore, simptome probabil cauzate de aritmii cardiace suferite de actor”, a precizat sursa.

Alain Delon a jucat în peste 80 de filme

Legendă a cinematografiei, Alain Delon a primit anul acesta, la Cannes, un Palme d’Or onorific pe care i l-a înmânat fiica sa, Anouchka. Extrem de emoţionat, actorul a avut un discurs cu accente testamentare, vorbind despre „un omagiu postum, dar primit în viaţă”.

Cu o carieră de 62 de ani, Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Gabin, Lancaster, Montand, Sharif şi Ventura, Mireille Darc, Romy Schneider, Claudia Cardinale, Ursula Andress şi Monica Vitti.

 

COMMENTS

DISQUS: 0