Alain Delon, prima fotografie după atacul vascular

Alain Delon, prima fotografie după atacul vascular

100 de bilete pentru întâlnirea cu David Duchovny
Prinţesa Diana trebuia să joace în „The Bodyguard”
Jay-Z este primul rapper din lume care ajunge miliardar
Mirela Vaida se numara printre cei 24 de semifinalisti de la Eurovision România
Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona

Alain Delon (83 de ani) se reface în Elveţia după un accident cardio-vascular şi o „uşoară hemoragie cerebrală”. Alain-Fabien Delon, unul dintre fiii actorului francez, a publicat pe Instagram o fotografie cu tatăl său în care acesta apare zâmbind, potrivit BFM TV.

Joi, Anthony Delon transmitea veşti despre tatăl său anunţând că se odihneşte într-o clinică din Elveţia după ce a fost victima unui AVC cu câteva săptămâni înainte. El a adăugat că funcţiile sale vitale sunt „perfecte şi starea stabilă, potrivit medicilor”. Duminică, Alain-Fabien a publicat o fotografie cu tatăl său, însoţită de mesajul: „Vă muţumesc pentru numeroasele mesaje care au mers direct în inima mea. Cum puteţi vedea, el este din ce în ce mai bine şi vă sărută”.

În fotografie, actorul-fetiş al lui Jean-Pierre Melville, afişează un mare zâmbet.

Alain Delon după accidentul vascular

La mijlocul lunii iunie, apropiaţi ai lui Alain Delon au declarat pentru AFP că actorul a fost internat la spitalul american din Neuilly „pentru ameţeli şi pentru dureri de cap aparent minore, simptome probabil cauzate de aritmii cardiace suferite de actor”, a precizat sursa.

Alain Delon a jucat în peste 80 de filme

Legendă a cinematografiei, Alain Delon a primit anul acesta, la Cannes, un Palme d’Or onorific pe care i l-a înmânat fiica sa, Anouchka. Extrem de emoţionat, actorul a avut un discurs cu accente testamentare, vorbind despre „un omagiu postum, dar primit în viaţă”.

Cu o carieră de 62 de ani, Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Gabin, Lancaster, Montand, Sharif şi Ventura, Mireille Darc, Romy Schneider, Claudia Cardinale, Ursula Andress şi Monica Vitti.

 

COMMENTS

DISQUS: 0