Alessandra Petroșca debutează cu piesa “Sing It On”

Alessandra Petroșca debutează cu piesa “Sing It On”

Tânăra interpretă originară din orașul Petroșani, Alessandra Petroșca, a debutat zilele acestea cu melodia ei de debut, “Sing It On”, o piesă în limba engleză, realizată de către o echipă internațională și anume, de către EL Radu, interpret și producător din Republica Moldova împreună cu “The Master Of The Sound”, compozitor și inginer de sunet din Spania.

“Sing It On” s-a auzit în premieră la celebrul show matinal de televiziune, “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, interpreta făcând un adevărat show de energie și emoție. Din spusele Alessandrei, nu se compară cu nimic senzația  de a avea o piesă de debut de nota 10 și toată țara e cu ochii pe tine.

 

Momentan tânăra interpretă este în campania de promovare a piesei, dar mai prgătește și alte surprize muzicale alături de echipa sa, eventual și un video clip.

Alessandra Petroșca este studentă la Universitatea „Hyperion” din București, Facultatea de Arte, secțiunea Artele Spectacolului de Teatru (Actorie),  iar vara aceasta a susținut și examenul de Licență la Universitatea din Petroșani, Facultatea „Finanțe și Bănci”.

Îi urăm mult succes în domeniul artistic și cel de studii!

 

COMMENTS

DISQUS: 0