Alina Pușcaș, dezvăluiri despre intervenția la nivelul feței: „Bine că există soluții”

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre intervenția la nivelul feței: „Bine că există soluții”

Alina Pușcaș este una dintre prezentatoarele TV preferate din țară, iar acum e din ce în ce mai activă pe contul ei de Instagram. Recent, a dezvăluit că a încercat o nouă procedură facială și a fost foarte mulțumită de rezultat. Vedeta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini în care evidențiază mai bine procedura prin care a trecut și a oferit mai multe detalii.

Alina a decis să față o schimbare la nivelul feței pe care și-o dorea de ceva timp, astfel că a acordat o atenție deosebită sprâncenelor și a mers la un salon pentru o nouă procedură. Ea își îndeamnă urmăritorii să fie atenți atunci când aleg această intervenție, deoarece este important să își găsească persoana potrivită.

Actrița acordă o importanță deosebită sprâncenelor, motiv pentru care a apelat la o tehnică nouă de tatuare a sprâncenelor, fir cu fir, în zonele unde acestea prezintă goluri.

 Ea a mărturisit că a avut această problemă de ceva timp și a ales să se lase pe mâinile specialiștilor.

„Să îmi fac retușul la sprâncene, știu că sunteți foarte multe care aveți probleme și multe goluri în sprâncene. Există soluții pentru asta și să pară extrem de naturale, eu insist să aveți mare grijă și să căutați persoana potrivită care să facă acest lucru pentru că este vorba despre față și când vine vorba de aceste tatuaje fir cu fir care să armonizeze fața este extrem de important să-ți alegi persoana potrivită.”, a declarat Alina Pușcaș pe contul ei personal de Instagram.

COMMENTS

DISQUS: 0