Alina Sorescu: Ascensiunea carierei muzicale în ciuda provocărilor personale

Alina Sorescu: Ascensiunea carierei muzicale în ciuda provocărilor personale

Alina Sorescu și-a dublat tariful pentru spectacole după divorțul de Alexandru Ciucu

Într-o perioadă marcată de dificultăți personale, artista Alina Sorescu reușește să își consolideze cariera muzicală. După divorțul mediatizat de Alexandru Ciucu, cu care are două fete, Alina a devenit tot mai căutată pentru evenimente, fapt care a determinat-o să își mărească tariful pentru spectacole.

De la 2.000 la 4.000 de euro pe spectacol

Înainte de scandalul divorțului, Alina Sorescu cerea 2.000 de euro pentru un concert. Acum, în urma creșterii cererii pentru spectacolele sale, tariful ei s-a dublat, ajungând la 4.000 de euro pe spectacol. Această creștere semnificativă reflectă nu doar popularitatea ei în creștere, dar și dorința organizatorilor de evenimente de a o avea pe Alina pe scenă.

Optimism și determinare

Invitată recent la o emisiune TV, Alina Sorescu a vorbit deschis despre provocările din viața sa personală și despre cum reușește să le facă față. Artista a mărturisit că, deși traversează o perioadă sensibilă, rămâne optimistă și încrezătoare în viitor.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația”, a declarat Alina Sorescu.

Procesul de divorț, o încercare continuă

Deși procesul de divorț este încă în desfășurare, Alina Sorescu se concentrează pe cariera sa și pe binele copiilor. „E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat, pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, a adăugat artista.

Viitorul carierei și al vieții personale

În ciuda provocărilor, Alina Sorescu rămâne dedicată carierei sale muzicale și copiilor săi. Cu un tarif mărit și o cerere în creștere pentru spectacolele sale, artista dovedește că poate transforma dificultățile personale într-o sursă de putere și motivație. Fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele apariții ale Alinei, iar succesul său pe scenă este o dovadă a talentului și determinării ei.

Astfel, Alina Sorescu continuă să strălucească pe scena muzicală românească, demonstrând că puterea de a merge mai departe și de a reuși este în fiecare dintre noi, indiferent de obstacolele pe care le întâlnim.

COMMENTS

DISQUS: 0