Anamaria Petrisor: „Sunt cel mai aspru critic al meu”

Anamaria Petrisor: „Sunt cel mai aspru critic al meu”

Anamaria adoră să i se vorbească în șoapte, căci așa se numește și ultima ei piesă pe care a lansat-o, dar atunci când are un cuvânt de spus o spune tare și răspicat. Tânăra artistă ne-a lăsat să o descoperim și a răspuns cu sinceritate întrebărilor Celebritatea.ro. Am aflat despre ea că este exigentă, ambițioasă, credincioasă, că iubește animalele și că își dorește să facă performanță în cariera ei muzicală. Are și sprijin din partea părinților ei, care au îndrumat-o să aleagă calea cea bună în viață.

„Ciudățeniile ne fac speciali”

Cine a fost marele tău mentor?
Nu am un singur mentor, am doi, părinții mei. Ei sunt modelele mele. Mi-au arătat prin ceea ce au făcut, că în viață dacă ai căzut de 7 ori, trebuie să te ridici de 8. Îi admir foarte tare pentru tot și mai ales pentru educația pe care am primit-o.
– Ești mulțumită cu ceea ce ai?
Sunt recunoscătoare pentru tot ce am, dar nu mulțumită. Când ești mulțumit, te plafonezi. Sunt cel mai aspru critic al meu și mereu găsesc de ce să mă leg la mine, că să devin mai bună.
De la 1 la 10 cât de ciudată ești?
De la 1 la 10, ciudată cred că sunt 9. Sunt foarte ciudată și am anumite fixuri peste care nu trec. Zic 9, pentru că sigur sunt alți oameni și mai ciudați. Dar ciudățeniile noastre ne fac speciali.
– La ce vârstă ai avut un job plătit?
Nu știu dacă este chiar un job. Imediat cum am terminat liceul, i-am ajutat cu tot ce am putut pe părinții mei în afacerea noastră de familie.

„Aș salva toate animalele de pe Pământ”

Care este puterea ta sau totemul tău?
Puterea mea, de fapt nu știu dacă este o putere, dar îmi place mult să ajut oamenii, nu o spun ca o laudă, ci ca un îndemn, să ne ajutăm între noi, de câte ori avem ocazia și putem bineînțeles.
– Dacă media de viață ar fi de doar 30 de ani, ți-ai trăi viața altfel?
Nu știu dacă mi-aș trăi viața la fel, nu pot să îmi imaginez ce aș face. Dar cu siguranță aș caută să râd mult, să-mi ocup timpul cu lucruri distractive.

Ce ai fi dispusă să faci pentru a salva lumea?
Dacă aș avea o putere magică, aș salva toate animalele de pe pământ și toți oamenii înfometați.
– Care a fost cea mai hot petrecere la care ai fost?
Nu cred că am participat la petreceri foarte hot. Când o să particip, o să vă anunț:)

„Ar fi o provocare să joc un rol negativ într-un film”

– Ce vârstă ti-ai da, dacă nu ai știi câți ani ai?
Cred că mi-aș da 19 ani. Par mai micuță, așa îmi spun oamenii des, mai ales când nu am machiaj.
– Ce te motivează să te ridici din pat dimineața?
Mă motivează faptul că sunt sănătoasă și când văd că alți oameni pot să facă lucruri mărețe, mă motivează să nu mă las, orice s-ar întâmpla.
– Dacă ai juca într-un film, ce rol ai interpreta?
Dacă aș juca într-un film, deși tindem să îndrăgim mult personajele pozitive, cred că cele negative sunt mult mai grele. Așa că aș vrea să am un rol negativ. Ar fi o provocare.

„Nu voi înceta niciodată să cred în Dumnezeu”

– Ce situație te-ar deprima cel mai tare?
Mă deprimă foarte tare când văd imagini cu animale chinuite. Plâng de fiecare dată când văd așa ceva. Și cum am spus mai sus, asta ar fi primul lucru pe care l-aș face dacă aș avea o putere magică, le-aș salva pe toate.
– Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță?
Pentru greșelile săvârșite neintenționat.

– Ce i-ai spune lui Dumnezeu dacă l-ai întâlni?
I-aș spune că îi mulțumesc pentru tot ce îmi oferă zi de zi și că simt că este lângă mine atunci când am nevoie, dar mai ales că nu voi înceta niciodată să cred în El.

COMMENTS

DISQUS: 0