Ana Mocanu, Loredana Chivu și Daniela Crudu au ales pachetul „KIM” pentru reconturare mandibulară

Ana Mocanu, Loredana Chivu și Daniela Crudu au ales pachetul „KIM” pentru reconturare mandibulară

Reconturarea mandibulară, intervenția anului 2021, are toate șansele să fie vedetă și în 2022! Dornice de apariții mereu impecabile, vedetele de la noi apelează în număr mare la această procedură estetică minim invazivă,  care a căpătat notorietate după ce Kim Kardashian a dat startul trendului pe Glob.

Recent, Ana Mocanu, Loredana Chivu și Daniela Crudu au ales să efectueze intervenția la cea mai căutată clinică dedicată frumuseții, din Capitală! Experții de la Beauty Art Aesthetics, locul dedicat tratamentelor non și minim invazive, câștigător a numeroase premii naționale și internaționale în domeniu, au inclus acest serviciu într-un pachet special, numit Kim, care dezvăluie câtă putere are acidul hialuronic asupra chipului nostru!

 

TRATAMENT INJECTABIL, PENTRU UN CHIP PERFECT CONTURAT

Specialiștii spun că reconturarea mandibulară este unul dintre cele mai iubite trucuri, care oferă instantaneu un aspect mai feminin, mai atractiv, dând în același timp impresia de chip mai suplu. Vedetele noastre au optat pentru acest tratament simplu, dar extrem de eficient, ca să se bucure de o linie mandibulară mai definită și fără asimetrii!

MĂDĂLINA BRÂNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Prin intermediul reconturării mandibulare reușim practic să eliminăm depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și să luptăm cu aspectul de față căzută. Efectul final este unul de întinerire a întregului chip. Totul este posibil fără bisturiu și fără perioade de recuperare.

Pentru ca linia mandibulară să fie mai pronunțată, specialiștii Beauty Art Aesthetics au folosit în cazul Loredanei Chivu, al Danielei Crudu și al Anei Mocanu cea mai populară substanță de umplere. Aceasta este, de altfel, și una dintre cele mai iubite modalități de reconturare a zonei, dedicată în special publicului tânăr. După o anumită vârstă, pentru a reface conturul feței se impune utilizarea firelor PDO.

MĂDĂLINA BRÂNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Ca să înfrumusețăm profilul și, totodată, să punem în valoare trăsăturile pacientelor noastre, specialiștii clinicii au injectat, prin intermediul unui ac foarte fin, o cantitate mică de acid hialuronic exact în zonele cu probleme. Substanța trebuie distribuită în mod uniform, pentru a ne bucura de rezultate perfecte.

Desigur, pacientele sensibile la disconfort pot opta pentru o procedură realizată sub efectul cremei anestezice, însă, în general, intervenția nu este una dureroasă.

MĂDĂLINA BRÂNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Întotdeauna cantitatea de acid hialuronic necesară va fi aleasă în funcție de trăsături și de nevoi. Astfel, experții se asigură că ale noastre paciente vor beneficia de cele mai frumoase și mai naturale rezultate. Mumca noastră trebuie să vină întotdeauna în completarea a ceea ce a lăsat Mama Natură.

 

VEDETELE, FANE DECLARATE BEAUTY ART AESTHETICS

Cele trei vedete au petrecut cam jumătate de oră pe scaunul specialistului. Pentru următoarele 18 luni și-au asigurat un profil perfect! Extrem de încântate de rezultate, Loredana Chivu, Ana Mocanu și Daniela Crudu le-au prezentat și fanilor poze cu efectele intervenției. De altfel, ele nu sunt la prima întâlnire cu specialiștii de la Beauty Art Aesthetics. Vedetele postează frecvent online reacții cu referire la procedurile realizate în clinica manageriată de femeia de afaceri Mădălina Brândușescu.

MĂDĂLINA BRÂNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Este adevărat că multe vedete din România ne calcă pragul, iar acest lucru nu poate decât să ne flateze. Medicii noștri, cu peste un deceniu de experiență europeană, sunt la curent cu cele mai noi tehnici de injectare și cu cele mai noi proceduri. Tocmai de aceea, și lista noastră de servicii este în continuă extindere. Vrem să le oferim celor care ne aleg cea mai bună experiență la estetician!

 

O SINGURĂ SUBSTANȚĂ, PENTRU CELE MAI SUPĂRĂTOARE PROBLEME DE ORDIN ESTETIC

Acidul hialuronic, utilizat în reconturarea mandibulară, are mult mai multe întrebuințări. Găsit și în mod natural în organismul nostru, este ușor de asimilat și  reușește să țină timpul în loc. La Beauty Art Aesthetics, specialiștii folosesc doar produse de top, atunci când vine vorba despre acidul hialuronic injectabil. Ne referim aici la mărci premium, precum Juvederm sau Restylane.

MĂDĂLINA BRÂNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Recent, am introdus pe lista produselor noastre Profhilo, un acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate, care reușește să remodeleze țesuturile. Fără aditivi, reușește să combată îmbătrânirea generală a chipului, gâtului și mâinilor.”

Printre cele mai căutate intervenții care folosesc acidul hialuronic se numără volumizarea buzelor și a pomeților, ștergerea ridurilor, corecția cearcănelor, refacerea conturului facial. De toate puteți beneficia printr-o simplă programare, la clinica preferată a vedetelor, Beauty Art Aesthetics!

 

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii:

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0