Anamaria Petrisor, moment inedit, in cadrul galei  ,,I Success – Oameni de succes”

Anamaria Petrisor, moment inedit, in cadrul galei  ,,I Success – Oameni de succes”

Cea de-a patra ediţie a Galei „I Success – Oameni de succes” a avut loc marti, 22 septembrie 2020. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, sport, medicina, muzica sau business. Conceptul I Success a aparut in urma cu 8 ani si doreste sa aduca in atentia publicului reusite de top ale unor oameni exceptionali.  Anual I Success organizeaza galele „Femei de succes”, „Barbati de succes”, „Health, Beauty & Lifestyle Awards” si „Oameni de succes”.

 Anamaria Petrisor a lansat recent single-ul „Mi-e frica” feat Dorian Popa si l-a cantat pe scena I Success spre bucuria celor prezenti.

,,Este o melodie speciala, la care am lucrat impreuna cu o echipa super talentata”, declara Anamaria Petrisor. Inca de la lansarea ei, Anamaria a mizat pe melodii compuse de ea şi nu a greşit. Toate creaţiile artistei se bucura de un succes fenomenal şi au din ce in ce mai multe vizualizari pe youtube. Caldura din glas a facut-o sa fie mereu printre preferintele oamenilor, reusind sa ofere publicului momente de neuitat prin vocea si energia ei pozitiva.

Gala „I Success – Oameni de succes” a fost organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia, producator al evenimentului fiind promotorul galelor Superkombat, Eduard Irimia.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0