Anamaria Petrisor si Emilian lanseaza “ Pentru a ta” o melodie despre incercarile la care suntem supusi in dragoste.

Anamaria Petrisor si Emilian lanseaza “ Pentru a ta” o melodie despre incercarile la care suntem supusi in dragoste.

Piesa “Pentru a ta” vorbeste despre o poveste de dragoste aflata la final si transmite starea celui indragostit, care renunta la fericirea lui pentru a celui pe care il iubeste. Este un trio amoros care ii consuma pe ambii protagonisti iar piesa devine un superb dialog. Ea intelege din comportamentul lui ca inima acestuia nu-i mai apartine in totalitate si stie ca trebuie sa-l lase sa plece. El este deja indragostit de altcineva si nu stie cum sa puna punct relatiei fara sa raneasca. Este un final de poveste emotionant.

„Piesa <<Pentru a ta>> este scrisa impreuna cu Ana Maria Stancu, Serban Cazan si Emilian. Este o piesa profunda si ma emotionez la fiecare vers, de fiecare data cand o ascult. Povestea ei transpune relatia de iubire ajunsa la final, ea intelege din comportamentul lui ca inima acestuia nu ii mai apartine in totalitate, iar el recunoaste acest lucru. Sper sa ajunga la inimile voastre si daca va regasiti in ea, sa va ajute sa va vindecati sufletele. Sunt atat de fericita ca pot sa exprim atat de multe sentimente prin muzica.” declara Anamaria.

Artista a colaborat cu Emilian la aceasta piesa

Cei doi s-au cunoscut la studiourile HaHaHa Production si au decis sa faca aceasta piesa impreuna. “Emilian este un artist super talentat iar colaborarea cu el a fost o provocare. Multumesc intregii echipe pentru acest proiect minunat.” mai declara artista.

„De când am auzit prima oară piesa mi s-a părut foarte interesanta și m-am bucurat ca Anamaria s-a gândit sa o facem împreuna. Piesa “Pentru a ta” e o poveste in care de data asta eu m-am transpus in personajul negativ, acel bărbat care nu a mai simțit acele sentimente de la început fata de persoana de lângă el și a căutat fericirea in alta parte. Pana la urma am avut curaj sa recunosc acest lucru in fata ei, forțând-o astfel sa renunțe la fericirea ei pentru mine.” spune Emilian.

COMMENTS

DISQUS: 0