Anamaria Prodan Își Deschide Ringul: De la Fotbal la Box

Anamaria Prodan Își Deschide Ringul: De la Fotbal la Box

Cunoscută pentru cariera sa impresionantă în fotbal ca agent FIFA, Anamaria Prodan se aventurează acum în lumea boxului, punând bazele unei firme de organizare a galor de box, în asociere cu pugilistul Ronald „The Thrill” Gavril.

Parteneriat cu „The Thrill”

Prodan, recent cerută în căsătorie de Gavril, vrea să aducă boxul profesionist din România la un nivel de top, inspirându-se din traseul american al lui Gavril. „Alături de Ronald, vom readuce strălucirea boxului profesionist în România,” a declarat Prodan.

Sursa Foto: Antena Sport

Boxul Românesc, la Alt Nivel

Anamaria promite gale de box neegalate în istoria sportului românesc, cu scopul de a descoperi și promova noile talente în box, pe modelul carierei internaționale a lui Gavril.

Multitasking în Sport

Anamaria nu se limitează la fotbal și box. Ea deține și o academie de fotbal, o echipă de minifotbal și o formație old boys, dovedind că pasiunea pentru sport îi traversează întreaga carieră.

Un Nou Capitol

Cererea în căsătorie de către Gavril marchează un nou capitol în viața Anei, cu planuri mari atât pe plan profesional, cât și personal. Cererea a avut loc într-un cadru de vis, la hotelul Wynn din Las Vegas, subliniind conexiunea specială dintre cei doi.

Dincolo de Ring

Anamaria și Ronald își propun să inspire o nouă generație de boxeri români, demonstrând că succesul este posibil cu dedicație și muncă asiduă.

Viitorul Sună Bine

Cu acest nou proiect ambițios, Anamaria Prodan își continuă tradiția de pionierat în lumea sportului românesc, promițând să ofere fanilor boxului și nu numai, momente de neuitat.

COMMENTS

DISQUS: 0