Anda Adam se pregătește pentru nunta anului: Detalii despre evenimentul grandios din acest weekend

Anda Adam se pregătește pentru nunta anului: Detalii despre evenimentul grandios din acest weekend

Anda Adam și soțul ei, Joseph, se pregătesc pentru nunta lor de vis, care va avea loc sâmbătă, 29 iunie. Evenimentul promite să fie unul spectaculos, cu o mulțime de surprize și momente de neuitat pentru cei 300 de invitați.

O nuntă atipică într-un club de top

Nunta va avea loc într-un club exclusivist din București, o alegere neobișnuită pentru astfel de evenimente. Anda a explicat că locația a fost aleasă special pentru a permite organizarea unei petreceri inedite, asemănătoare cu cele din Ibiza. „Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza!”, a declarat artista.

Detalii extravagante și meniuri sofisticate

Pentru decor și flori, Anda și Joseph au investit nu mai puțin de 30.000 de euro. Totul a fost gândit pentru a crea o atmosferă de vis, de la aranjamentele florale până la luminile și costumele spectaculoase ale artiștilor care vor întreține invitații.

Meniul ales este unul rafinat, combinând preparate franțuzești și românești. Invitații vor fi răsfățați cu „Amuse-bouche”, Halibut, Wellington beef și o varietate de prăjituri, toate atent selectate pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Momente artistice de neuitat

Petrecerea va fi animată de 30 de show-uri de acrobații, care vor include costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri și acrobați pe picioroange cu costume luminoase. De asemenea, vor fi prezente și numere de tobe și tarabane cu Giovanni, iar pe parcursul serii vor cânta artiști precum Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași și Florin Salam.

Cununia religioasă la Mănăstirea Cașin

Ceremonia religioasă va avea loc la Mănăstirea Cașin, un loc deosebit care va adăuga un plus de solemnitate și emoție evenimentului. „Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin!”, a spus Anda Adam.

Nunta Andei Adam și a lui Joseph promite să fie un eveniment de neuitat, plin de eleganță, divertisment și momente speciale. Invitații se vor bucura de o experiență unică, într-o atmosferă de lux și rafinament, reflectând perfect personalitatea și stilul celor doi miri.

COMMENTS

DISQUS: 0