Angelina Jolie face Crăciunul la radio

Angelina Jolie face Crăciunul la radio

Actriţa americană Angelina Jolie va fi gazda emisiunii „Today” de la BBC Radio 4, în timp ce cântăreţii de la Take That vor prelua conducerea Radio 2 ca parte a programului de Crăciun, scrie BBC.

Jolie, în vârstă de 43 de ani, care este reprezentant special al Agenţiei ONU pentru Refugiaţi, va prelua îndatoririle de editor pe 28 decembrie. Celebra actriță este unul dintre editorii-invitaţi între 22 decembrie şi 1 ianuarie, împreună cu David Dimbleby, prezentatorul emisiunii „Question Time”.

Cu cine își va face emisiunea Angelina Jolie

În ziua de Crăciun, grupul Take That va celebra cea de-a 30-a aniversare printr-un show de două ore. Programul cuprinde de asemenea şi colinde în Ajunul Crăciunului.  Bob Shennan, directorul radioului, a spus că programul va fi „o colecţie de emisiuni fără egal”.

Jolie va avea o serie de ivitaţi – inclusiv refugiaţi şi supravieţuitori ai conflictelor – cu care va discuta despre criza refugiaţilor la nivel global şi soluţii cu privire la violenţa împotriva femeilor din zonele de război.

Un purtător de cuvânt al actriţei a indicat că Jolie deja a început să lucreze cu echipa emisiunii „Today”, şi că este recunoscătoare că poate discuta la BBC „problemele presante ale vremurilor noastre”.

COMMENTS

DISQUS: 0