Antoine Griezmann, Criticat de Coechipieri: „Așteptăm Mai Mult de la El”

Antoine Griezmann, Criticat de Coechipieri: „Așteptăm Mai Mult de la El”

Probleme la Euro 2024 pentru Franța

Mijlocașul Adrien Rabiot, în vârstă de 29 de ani, a declarat că nu înțelege ce se întâmplă cu Antoine Griezmann, atacantul de 32 de ani al echipei naționale a Franței. Griezmann nu a reușit să aibă nicio realizare notabilă la Euro 2024, iar performanțele sale dezamăgitoare au atras critici atât din partea presei, cât și a coechipierilor.

Dezamăgirea Atacului Francez

Atacanții de temut ai Franței, Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, au dezamăgit până acum la Euro 2024. Ambii jucători au un zero mare în dreptul golurilor și al paselor decisive, fapt ce a dus la nemulțumirea fanilor și a coechipierilor. Dacă Mbappe poate invoca scuza măștii de protecție pe care trebuie să o poarte după o fractură de piramidă nazală, Griezmann nu are nicio scuză.

Critici din Interiorul Echipei

La conferința de presă de dinaintea semifinalei cu Spania, programată marți seară, mijlocașul Adrien Rabiot a surprins asistența cu comentariul său despre Griezmann. „Nu-mi explic ce se întâmplă cu el. La ultima Cupă Mondială a fost în vârful formei sale. Poate că nu este fizic la cel mai bun nivel. Așteptăm mai mult de la el, pentru că poate da mult mai mult. Ne-ar fi mai ușor dacă i-am avea pe Antoine și Kylian la cel mai bun nivel al lor, dar din păcate nu este cazul”, a declarat Rabiot.

Sprijinul lui Mbappe

Kylian Mbappe a sărit în apărarea colegului său înaintea sfertului de finală cu Portugalia. „Întotdeauna a dat totul, este unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul modern francez. Trebuie să-l sprijinim, nu să-l târâm în noroi”, a declarat Mbappe, încercând să calmeze spiritele și să ofere susținere morală lui Griezmann.

Încrederea Selecționerului Deschamps

Selecționerul Didier Deschamps nu pare să fie afectat de discuțiile din jurul formei lui Griezmann. Deși l-a schimbat după 65 de minute în meciul contra Portugaliei, Deschamps își menține încrederea în atacant și plănuiește să-l titularizeze inclusiv în meciul crucial împotriva Spaniei. „Pentru mine, Spania e cea mai bună echipă de la acest turneu final, până acum”, a declarat Deschamps, sugerând că se așteaptă la un meci foarte dificil.

Întrebările Fanilor

Fanii echipei naționale a Franței se întreabă ce s-a întâmplat cu jucătorul care a fost esențial în succesul echipei la Cupa Mondială din 2018. Forma slabă a lui Griezmann la Euro 2024 ridică semne de întrebare cu privire la viitorul său în echipă și la capacitatea sa de a reveni la nivelul de performanță așteptat de la un jucător de talia sa.

Concluzie

Semifinala cu Spania va fi un test important pentru Griezmann și pentru întreaga echipă a Franței. Rămâne de văzut dacă atacantul francez va reuși să-și redescopere forma și să contribuie decisiv la parcursul echipei sale în turneu. Fanii și coechipierii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă „Grizou” va reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor și să își demonstreze valoarea pe teren.

COMMENTS

DISQUS: 0