Antonia și Alex Velea: O Seară de Râs și Provocări la Săriți de pe Fix

Antonia și Alex Velea: O Seară de Râs și Provocări la Săriți de pe Fix

O seară de joi plină de veselie și distracție s-a desfășurat recent la PRO TV, avându-i în prim-plan pe Antonia și Alex Velea în emisiunea Săriți de pe fix. Cu un mix de jocuri amuzante și momente de autentică bucurie, cuplul carismatic a adus o doză de optimism în casele telespectatorilor. În cadrul provocării ”ABC… dar pe jos” cei doi au oferit un spectacol inedit, cu o întorsătură neașteptată în relația cu invitatul Alex Bogdan.

Momentul Tare din Jocul ”ABC… dar pe Jos”: Ce S-a Întâmplat cu Alex Bogdan?

Seara de joi a devenit un festin al amuzamentului la PRO TV, iar ediția recentă a emisiunii „Săriți de pe fix” a adus în prim-plan cuplul carismatic Antonia și Alex Velea. Printre momente pline de haz, jocurile au adus și o situație neașteptată între Alex Velea și invitatul său, Alex Bogdan, în timpul provocării „ABC… dar pe jos”.

Sursa Foto: Libertatea.ro

Alex Velea, Supraveghetorul Atent:”Nu Mai Vorbi Așa cu Nevastă-mea!

Într-un moment de comedie și tandrețe, Alex Velea a intervenit ferm în timpul jocului pentru a-și proteja partenera, Antonia, de avansurile amicului său, Alex Bogdan. Cu replici amuzante și gesturi comice, atmosfera a fost plină de culoare și energie pozitivă.

De la Jocuri la Dragoste: Pregătiri pentru Nunta Mult Așteptată

Cu o relație care durează de 11 ani și doi copii minunați, Antonia și Alex Velea au surprins publicul prin dezvăluirea planurilor lor de nuntă. Într-un interviu recent, Alex Velea a anunțat că în curând vor face pasul cel mare și că fanii trebuie să se pregătească pentru un eveniment deosebit. „Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic” a dezvăluit artistul într-o atmosferă plină de entuziasm.

COMMENTS

DISQUS: 0