Anul 2022, anul in care românii își pot rezolva problemele dentare, cu doar 200 de lei pe luna!

Anul 2022, anul in care românii își pot rezolva problemele dentare, cu doar 200 de lei pe luna!

Clinica de Excelenta DRM lanseaza un serviciu unic pe piata medicala romaneasca: abonamentul cu valoarea unica, respectiv 200 de lei pe luna, in baza caruia puteti beneficia de orice tratament medical stomatologic fara o valoare limita.
Dr. Alin Udeanu, medic stomatolog , fondatorul Clinicii de Excelenta DRM, spune ca, impreuna cu echipa de medici alaturi de care lucreaza, a gandit acest serviciu medical din dorinta de a contribui la constientizarea si educarea pacientilor cu privire la importanta controalelor periodice la medicul stomatolog.

„Ne dorim ca acest mesaj sa ajungă la cât mai multe persoane. Ca medic, mi-a fost greu de fiecare data cand am observat foarte multe persoane care și-au exprimat dorința de a ajunge la clinica noastră, însă erau speriați de costuri. Da, este adevărat, costurile sunt foarte ridicate la stomatolog, mai ales atunci când nu avem grija de dantura noastră și nu mergem periodic la medicul stomatolog. De aceea am gândit un abonament , prin care speram sa va ajutam sa aveți grija de dantura Dvs! ” , a declarat Alin Udeanu, fondatorul Clinicii de Excelenta DRM.

Toate tratamentele solicitate de pacient vor fi incluse in acest abonament. Și aici, Clinica DRM vine cu câteva exemple: detartraj profesional, extracții dentare, tratamente endodontice(atunci când medicul intra cu acele pe canal), obturatii, tratamentul pungilor parodontale, lucrări provizorii si multe altele. Nu contează numărul de dinti , nu contează numărul de intervenții. Totul este inclus in abonament. Cine are nevoie de implanturi dentare, pentru fiecare implant va achita un cost de 30% din valoarea lui. Ce înseamnă acest lucru? Un implant Premium costa la Clinica DRM 600€, însă prin acest abonament, pacientul va achita doar 180€/implant.

„Acest cuvânt “abonament”, a devenit foarte popular in rândul nostru, al oamenilor. De aproximativ 3 ani, ma tot gandesc cum sa fac sa ajut oamenii. Și am sa fiu destul de sincer, cum sunt de obicei. Da, tratamentele stomatologice sunt scumpe. Și de fiecare data când puneam câte o poza cu un caz rezolvat in mediul online, vedeam comentarii de la diferiți oameni care spuneau: “Si eu îmi doresc, dar nu am bani! “ sau “E normal sa își facă dantura, ca e vedeta si își permite” sau “ Noi nu avem bani de implanturi dentare “…. Toate aceste comentarii, nu ma lăsau sa ma bucur împreuna cu echipa, de rezultatul pe care tocmai îl avusesem si îl postasem in mediul online. Și tot timpul ma gândeam: ce pot face pentru acești oameni? Și au început calcule, strategii…. Și ma rugam la Dumnezeu sa ma lumineze si sa pot face intr-un fel, astfel încât orice roman sa își poată permite orice lucrare stomatologica, inclusiv implanturi dentare. Și am găsit soluția: cu doar 200 de lei pe luna, orice pacient poate beneficia de tratamente stomatologice la clinica noastră de excelenta în medicina stomatologica, care are in componenta medici de talie internațională, si este dotata cu aparatura de ultima generație. Numai cine nu vrea, nu poate avea un zâmbet sănătos. Eu, dr. ALIN Udeanu va promit ca va susțin, va ajut și ma implic pentru ca, cât mai mult romani sa aibă acces la sănătate, sa aibă acces la servicii medicale stomatologice performante. Ne interesează ca pacienții care se abonează la clinica noastră, sa înțeleagă faptul ca echipa de medici a clinicii va lucra pentru ei, pentru orice problema stomatologica. Acesta este rolul meu, al medicului, sa fiu lângă pacient.”, mentioneaza Alin Udeanu, fondatorul Clinicii DRM.

COMMENTS

DISQUS: 0