Apple lansează iPhone 8 și iPhone X cu afișare pe tot ecranul și încărcare fără fir

Apple lansează iPhone 8 și iPhone X cu afișare pe tot ecranul și încărcare fără fir

Apple a dezvăluit iPhone-ul de 1.000 de dolari, cea mai recentă generație a dispozitivului emblematic. Dispozitivul din sticlă are un afișaj de la marginea la margine și nu are buton de pornire. Se deblochează folosind software-ul de recunoaștere a feței și dispune de încărcare fără fir.

Tim Cook a lansat, de asemenea, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, două telefoane noi care au ecrane de 4,7 inch și 5,5 inchi. La fel ca iPhone X, dispozitivele au, de asemenea, un design din sticlă și pot fi încărcate fără fir.

În plus față de telefoane, Apple a anunțat a treia generație de ceas și un televizor Apple 4K.

IPhone X celebrează cea de-a 10-a aniversare a smartphone-ului Apple, care are un redesign radical și o nouă tehnologie.

Telefonul are un ecran OLED de 5,8 inci, care umple întreaga față a dispozitivului. Apple a eliminat butonul iconic acasă pentru a face loc ecranului, înlocuindu-l cu software-ul de recunoaștere facială numit Face ID.

ID-ul feței este folosit pentru a debloca telefonul, pentru a autentifica Apple Pay și pentru a reduce noile animații.

Telefonul pornește de la £ 999 în Marea Britanie pentru versiunea de 64 GB, ajungând până la £ 1,149 pentru modelul de 256 GB. Venind în spațiu gri și argint, va fi disponibil pentru pre-comandă din luna octombrie.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Apple a anunțat, de asemenea, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, un upgrade la oferta sa actuală. Noile dispozitive au un design din sticlă și pot fi încărcate fără fir.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus au un back glass și vin în spațiu gri, argint și auriu blush
iPhone 8 și iPhone 8 Plus au o spate de sticlă și vin în spațiu gri, argint și blush aur
Dispozitivele de 4,7 inch și de 5,5 inci încep la 699 £ și 799 £ pentru versiunile de 64GB. Acestea vin cu software-ul iOS 11, care va fi disponibil pentru descărcare de la 19 septembrie, și o cameră și procesor modernizat.

Apple Watch 3

A treia generație a smartwatch-ului Apple este prima care funcționează independent de iPhone. O versiune celulară a dispozitivului este disponibilă de la £ 399 și poate efectua apeluri telefonice și poate naviga pe web.

Sursa: www.telegraph.co.uk

 

COMMENTS

DISQUS: 0