Apple rezolvă sincopele aplicaţiei video FaceTime

Apple rezolvă sincopele aplicaţiei video FaceTime

Cum a ajuns un copil de șapte ani milionar în dolari
Cum sa te feresti de virusi pe Facebook. Un tanar specialist ne sfatuieste
Facebook ar putea fi amendat pentru noua breşa de securitate
Postul de televiziune Viva va fi închis după 25 de ani
Belgia va da în judecată Google pentru că nu cenzurează imaginile cu baze militare

Apple a publicat joi o actualizare a iOS pentru rezolvarea bug-ului aplicaţiei FaceTime care a permis unor posesori de iPhone-uri să audă utilizatori care nu le acceptaseră încă apelurile video, relatează Reuters. Bug-ul a fost descoperit luna trecută de un adolescent american, Grant Thompson, care, împreună cu mama sa, a determinat Apple să închidă aplicaţia de chat video FaceTime, în timp ce inginerii au lucrat pentru remedierea problemei.

Apple, sesizat de un adolescent

Apple anunţase săptămâna trecută că a rezolvat problema şi că intenţionează să îmbunătăţească modul în care gestionzează raportările de bug-uri software. Grant şi mama sa, care este avocat, au încercat timp de nouă zile să alerteze Apple, prin apeluri telefonice, email-uri, postări online şi chiar prin intermediul unei scrisori a firmei de avocatură a lui Michele, înainte de a primi un răspuns de la Apple.

”Dorim să ne asigurăm clienţii că, de îndată ce echipa noastră de ingineri a identificat detaliile necesare reproducerii bug-ului, a dezactivat rapid grupul de chat FaceTime şi au început să lucreze la remedierea problemei”, potrivit unui comunicat al Apple de săptămâna trecută. Statul New York a iniţiat o anchetă pentru că Apple nu a avertizat consumatorii despre acest bug, a declarat săptămâna trecută guvernatorul acestui stat, Andrew Cuomo.

COMMENTS

DISQUS: 0