Apple va lansa telefoanele iPhone 2018 în culori noi

Apple va lansa telefoanele iPhone 2018 în culori noi

Încă de anul trecut se vorbește despre posibilitatea ca Apple să lanseze cel puțin trei modele de iPhone 2018, unul dintre aceste telefoane fiind o variantă ceva mai accesibilă, dar și ceva mai slab echipată. Totul se desfășoară însă în mare secret, Compania din Cupertino California reușind până acum să țină ascuns lineup-ul de terminale pe care le pregăteşte pentru acest an. Un lucru este însă sigur. Modelul iPhone X va avea mai multe culori, unele nuanțe transformând dispozitivele în adevărate bijuterii.

Site-ul de specialitate 9to5Mac, citat de Verge, redă o analiză pertinentă făcută de Ming-Chi Kuo, unul dintre cei mai reputaţi analişti din branşă. Acesta spune că zvonitul iPhone de 6,5 inci şi display OLED va fi disponibil în trei culori: negru, alb şi auriu. În ceea ce priveşte iPhone-ul de dimensiuni mai mic, cel de 6,1 inci cu display LED, culorile în care acesta va fi disponibil sunt nu mai puţin de cinci: gri, alb, albastru, roşu şi portocaliu la un preț de 700 de dolari / 700 euro.

iPhone x

iPhone X este unul dintre dispozitivele preferate și de români

Dacă analiza lui Kuo se dovedeşte a fi adevărată, Apple va introduce cel puţin patru noi culori pe lineup-ul de iPhone-uri din acest an. În ceea ce priveşte culoarea roşie, ea a mai fost folosită pentru variantele speciale de iPhone, lansate de obicei primăvara. Acestea fac parte dintr-o campanie umanitară la care compania din Cupertino participă în fiecare an, o parte dintre încasări ducându-se la bolnavii de HIV din Africa. Apple va lansa și o variantă Gold a modelului iPhone X 2018, probabil, la cererea clienților. Și aceasta pentru că actualul iPhone X (zece) nu e disponibil în această nuanță. Rămâne de văzut ce pregăteşte Apple pentru acest an și vom afla la lasarea care va avea loc undeva între 8 și 12 septembrie. Lansarea noilor iPhone-uri reprezintă, în fiecare an, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume.

 

COMMENTS

DISQUS: 0