Apucăturile neortodoxe ale lui Meghan Markle

Apucăturile neortodoxe ale lui Meghan Markle

Chiar dacă acum pare întruchiparea perfecțiunii, pe vremea când nu făcea parte din familia regală britanică, Ducesa de Sussex avea niște apucături total neortodoxe. Meghan Markle și-a dezvăluit obiceiurile proaste pe blogul ei de lifestyle, dar și dorința de a scăpa de ele.

De câte ori iese din casă, Meghan Markle arată ca scoasă din cutie și se comportă ca o adevărată prințesă, însă pe vremuri, în viața ei civilă, actuala Ducesă de Sussex a avut niște obiceiuri neelegante, pe care, de altfel, mulți dintre noi le au și de care nu pot scăpa așa ușor de ele.

Ducesa de Sussex își rodea unghiile, bea și înjura

De îndată ce a intrat în anul 2016, fără să știe că spre finalul acestuia viața ei se va schimba complet,  fosta actriță din „Suits” publica o listă de rezoluții pe care era determinată să le ducă la îndeplinire: „Să alerg la maraton. Să încetez să-mi rod unghiile. Să nu mai înjur. Să reînvăț limba franceză”, scria actuala Ducesă de Sussex. Aceasta este este lista mea de rezoluții în fiecare an. La maraton n-am alergat. Înjuratul se declanșează în perioadele în care sunt suprasolicitată sau dacă devin mai obraznică după două pahare de băutură. Se întâmplă și dacă am un zbor turbulent sau o zi stresantă. Este atât de neelegant. Dar, repet, la fel este și să înjuri. La naiba!’, a adăugat Meghan.

Meghan Markle a fost o femeie obișnuită până să devină ducesă

Cine s-ar fi gândit că Meghan nu este o domană 24 de ore din 24? Cui i-ar fi trecut prin minte că Ducesa de Sussex, după ce bea un păhărel-două, prinde curaj și rostește cuvinte neortodoxe? Pe de altă parte, Meghan nu are sânge albastru și, până acum o jumătate de an, era o tipă normală, la fel ca cei mai mulți dintre noi. Ducesa de Sussex are întotdeauna o manichiură discretă, ceea ce poate părea că nu a renunțat nici acum la obiceiul de a-și rode unghiile.

COMMENTS

DISQUS: 0