Arhitectii Flavius Ciocoiu și Andrei Marica premiati la Gala Barbati de Succes

Arhitectii Flavius Ciocoiu și Andrei Marica premiati la Gala Barbati de Succes

Avocatul Eugen Constantin Vidineac premiat la Barbati de Succes
Andrei Gheorghe a murit
Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business
Cine este psihologul care a primit premiul de excelență în psihologia bolnavului de diabet în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes” ?
De ce este bine să-ți asiguri locuința

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectura, muzica sau medicina.

Au fost acordate 20 de premii iar echipa Einn Studio a fost si ea nominalizata si premiata. Cei doi arhitecti,  Flavius Ciocoiu și Andrei Marica au fost premiati pentru proiectele de arhitectura,  design si peisagistica.

Despre Einn Studio

EINN Studio a luat naștere asemenea unui proiect în acest domeniu, prin așezarea în același loc a doi tineri arhitecți. Cu personalități și caractere diferite, cu viziuni asemănătoare, însă legați foarte strâns de pasiunea comună pentru creație, Flavius Ciocoiu și Andrei Marica  au pus la punct un concept complex care activează și evoluează în toate ramurile arhitecturii, de la proiectarea spațiului, design interior și design de produs, până la urbanism și peisagistică.

Lista completă a premiilor “Gala- Bărbaţi de Succes 2019”

Printre premianții galei se numara: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetica, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius MogaSebastian DobrincuFlorian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, omul de afaceri Bogdan Petrilă, omul de afaceri Alex Pintilie, cântărețul de muzica populara Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, omul de afaceri Ziad DannawiAlexandru RăducanuRăzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin CernatMihai Ghiță, Vasile Vlasin,  realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa ProconsulAndrei Cotruța.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovam puterea exemplului in toate editiile I Success Awards si vrem sa adunăm laolaltă oameni exceptionali într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

 

COMMENTS

DISQUS: 0