Asigurare gratuita pentru copilul tau la achiziționarea oricărui cărucior Stokke!

Asigurare gratuita pentru copilul tau la achiziționarea oricărui cărucior Stokke!

Stokke, celebrul brand de cărucioare, a lansat pe piață un tip de asigurare inedită. Este vorba despre o poliță pentru copilul care se afla in caruciorul Stokke!. Astfel, în cazul unui accident care are ca urmare spitalizarea, suma asigurată este de 200 de lei pe zi. Dacă se ajunge la intervenție chirurgicală, atunci asiguratorul va plăti catre beneficiar, in cazul dat copilul, parintele copilului sau tutorele legal, suma de 5000 de lei și 1000 de lei cheltuieli medicale.

Miruna Vasile, Brand Ambassador MonobrandStokke

Miruna Vasile, Brand Ambassador MonobrandStokke (stanga poza)

„Grija pentru cei mici este una din prioritățile care stau la baza conceptului Stokke! Astfel am creat în parteneriat cu compania germană SIGNAL IDUNA, specializată în asigurări de sănătate, un produs de asigurare accidente personalizat, dedicat exclusiv copiilor aflați în cărucioarele cumpărate de la Monobrand Stokke. Produsul se oferă gratuit la achiziția oricărui tip de cărucior Stokke”, a declarat Miruna Vasile, brand ambassador Monobrand, Shop-official Stokke.

In cadrul targului Baby Boom de la Romexpo, care are loc in perioada 17- 20 octombrie, intre orele 10.00- 19.00, mamele pot achiziționa deja în premieră cărucioarele Stokke cu polița de asigurare inclusa!

Produsele Stokke destinate bebelușilor și copiilor

De la căruciorul înalt, față în față cu părintele, la scoică ergonomică și gama versatilă de scaune de masă, toate produsele Stokke sunt concepute pentru a încuraja apropierea. Stokke produce și mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului tău, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul.

Căruciorul Stokke XPLORY

Conceput în 2003, căruciorul are o formă în conexiune directă cu funcțiile sale. Este construit pentru a-l aduce pe bebelușul mai aproape de ține.

Scaunul de masă TRIPP TRAPP

Acest tip de scaun are cea mai lungă istorie dintre toate produsele Stokke. A fost creat prima dată în 1972 și milioane de copii au crescut folosind acest scaun. Are o garanție de 7 ani și este creat din lemn masiv,  extrem de rezistent și proiectat încât să țină o viață întreagă.

Pătuțul Stokke Sleepi

Un pătuț extensibil ce poate fi folosit de la naștere până la vârstă de 10 ani. Atât de unic, are tot ce ai nevoie pentru a crea camera visurilor tale sau a bebelusului tău.

 

Contact Stokke

București

Monobrand Store
Calea Dorobantilor no 20-28,
Sector 1, Bucharest
Phone + 40 785 282 251
Site: www.monobrandshop.ro
Facebook: Monobrand Stokke
Instagram: Monobrand_Stokke

 

Cluj
Monobrand Store
Bd 21 Decembrie 1989 no.19
Cluj Napoca
Phone: +40 722 103 263
Email : [email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0