Avantajele procedurilor minim invazive ! Afla de la specialisti!

Avantajele procedurilor minim invazive ! Afla de la specialisti!

Interventiile minim invazive sunt recunoscute la nivel mondial ca principal mod utilizat de femei pentru  a atinge ,,frumusetea absoluta’’. Aceste tratamente se adreseaza persoanelor care doresc sa mascheze, sau sa previna aparitia semnelor trecerii inevitabile a timpului cu pastrarea unei expresii naturale, cu o aparenta de fata mai luminoasa si intinerita.

Dar ce sunt ele mai exact ?

Injectarea cu filleri

Este una dintre  procedurile minim invazive, rapidă și lipsită de riscuri, cu efect rapid de revigorare și iluminare a feței. Fiind un ingredient natural al pielii umane, acidul hialuronic are abilitatea de a reține apa în piele, în felul acest asigurand fermitatea, volumul și elasticitatea naturală dupa care majoritatea femeilor ravnesc.

Interventia se efectueaza rapid, cu disconfort minim sau chiar absent, cu efect pe termen lung variind intre 6 si 9 luni in functie de cantitatea de acid injectata.

Tratamentul cu Botox

Este un tratament in care in urma unor intepaturi locale, de obicei in partea de sus a fetei sau in colturile gurii, toxina Botulinica blochează transmiterea impulsurilor nervoase către muşchii faciali din zona în care a fost injectată. Injectiile blocheaza semnalele nervoase ale muschiului in care substanta a fost injectata, astfel incat muschiul nu mai este capabil sa se contracte. S-a demonstrat că este un tratament eficient şi sigur care are rolul de a corecta ridurile fine dar si cele adanci si care poate reduce ridurile de expresie, din această cauza devenind din ce în ce mai popular.

Tratamentul dureaza putin, avand ca durata de executara in jur de 20 de minute, in functie de suprafata tratata iar diferentele se vad dupa 7-14 zile de la interventie. Are efect intre 3 si 6 luni in functie de fermitatea pielii, marimea ridurilor si toleranta individuala.

Tratamentul PRP (terapia vampir)

In ce consta aceasta terapie? PRP este o terapie complet naturala, care foloseste ca ingredient principal insusi singele pacientului. Cantitatea prelevata este foarte mica, fiind vorba de maximum 20 ml, care sunt ulterior prelucrati si centrifugati astfel incat din ei sa se obtina o plasma bogata in trombocite. Rolul acestei plasme este de a stimula productia de colagen si de a promova repararea si regenerarea tesuturilor. Aceasta plasma obtinuta post centrifugare, numita PRP (Platelet Rich Plasma) este ulterior injectata la nivelul fetei, dupa ce initial a fost aplicata o crema anestetica.

,,Orice femeie isi doreste o piele tânăra, fermă, cu mai puține riduri și un contur bine determinat dar nu intodeauna vrem să apelăm la produse chimice pentru a obține aceste rezultate. „Terapia vampir” este bazată pe puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Rezultatul final înseamnă întinerirea zonelor injectate.”, a explicat Mădălina Brinduşescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics

Durata de efectuare a tratamentului este de 20 de minute avand ca efect advers doar aparitia unor mici umflaturi rosii pe piele care dispar dupa cateva ore.
Rezultatele tratamentului apar dupa 2 luni de la inceperea tratamentului.

Toate aceste interventii minim invazive au un timp de executie scazut dar care aduc beneficii tenului si aspectului pe termen lung. Tehnologiile chirurgicale minim invazive sunt răspândite în întreaga lume, numărul lor depăşindu-l considerabil pe cel al intervenţiilor chirurgicale conservatoare. Acestea reprezintă un progres important al medicinii contemporane, având aplicaţii în cele mai multe dintre ramurile chirurgicale şi beneficii excelente pentru pacienţi in special in ramura esteticii.

Toate cele 3 proceduri pot fi efectuate la Clinica Beauty Art Aesthetics, sub supravegherea atenta a managerului Madalina Brindusescu.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și  la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar recent a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Roxana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

[email protected]

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0