Avocatul Eugen Constantin Vidineac premiat la Barbati de Succes

Avocatul Eugen Constantin Vidineac premiat la Barbati de Succes

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectura, muzica sau medicina.

Au fost acordate peste 20 de premii iar avocatul Eugen Constantin Vidineac a fost nominalizat si premiat.

Despre avocatul Eugen Constantin Vidineac

Este avocat cu peste 12 ani de experienţă. A fost cadru didactic universitar al Universităţii “Transilvania” din Braşov – Facultatea de drept, pe specializarile – drept financiar, drept comunitar, drept constitutional, drept administraiv. Una dintre ariile sale de experienţă în consultanța juridică, consilierea clienților cu privire la tranzacțiile de afaceri şi revendicarea răspunderii, este domeniul comercial. În paralel cu activitatea de avocatură și-a îndreptat atenția spre publicarea unor articole în reviste de specialitate, precum și în volumele unor conferințe din România şi din străinătate, în calitate de autor sau coautor cu profesori si avocati din uniunea europeană. Cercetarea ştiințifică continuă să reprezinte unul din principalele sale interese, fiind implicat în proiecte de cooperare în cercetare (spre exemplu, cu Universitatea din Cadiz – Spania). A fost invitat in emisiuni de televiziune pentru a lămuri cu privire la situatii constitutionale controversate, fiindu-I recunoscuta expertiza in acest domeniu.

De la începutul carierei a reprezentat companii de renume de pe teritoriul României si nu numai , reprezentand fidel interesele clientilor pe teritoriul Spaniei, Marii Britaniei, Frantei, Luxemburgului si Germaniei. Avocat în Baroul Brasov si Baroul Bucuresti, coordoneaza activitatea a 2 sedii ale biroului al cărui titular este, find în prezent si lector al Editurii Wolters Kluwer , activitate în cadrul căreia organizează seminarii pe tărâm de drept comercial. Într-o arie georgrafică în care legislatia se află intr-o continua schimbare, cu impact direct asupra mediului de afaceri, dar si al vietii private, un avocat de excelentă, dăruit, pasionat si perveserent are puterea de a schimba vieti.

Dan Helciug alaturi de Avocatul Eugen Constantin Vidineac

Lista completă a premiilor “Gala- Bărbaţi de Succes 2019”

Printre premianții galei se numara: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetica, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius MogaSebastian DobrincuFlorian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, omul de afaceri Bogdan Petrilă, omul de afaceri Alex Pintilie, cântărețul de muzica populara Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, omul de afaceri Ziad DannawiAlexandru RăducanuRăzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin CernatMihai Ghiță, Vasile Vlasin,  realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa ProconsulAndrei Cotruța.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovam puterea exemplului in toate editiile I Success Awards si vrem sa adunăm laolaltă oameni exceptionali într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

 

COMMENTS

DISQUS: 0