Balustradele din aluminium, siguranţa din căminul nostru

Inspiraţie şi răbdare. De ele avem nevoie să amenajăm cu gust o locuinţă. Ingredientele principale ale unei renovări de succes trebuie să îmbine, în orice caz, ideea de confort cu siguranţa, aceasta din urmă fiind şi mai importantă dacă în căminul nostru există şi trepte! Cum ne protejăm şi cum îi protejăm pe cei care ne trec pragul, în aşa fel încât să păstrăm şi un design prietenos al casei noastre, ne lămuresc experţii.

Specialiştii de la VegaProd Sistem, o echipă de profesionişti cu un portofoliu larg de servicii, ne propun balustradele din aluminiu eloxat, atât pentru exteriorul, cât şi pentru interiorul casei noastre.

 

Întâi de toate, balustradele delimitează dimensiunea treptelor şi ne oferă astfel un reper concret în ceea ce priveşte lăţimea scărilor, cu scopul de a ne ajuta să evităm eventualele accidentări, cum ar fi alunecările. Marele avantaj al balustradelor, de fapt, chiar acesta este: protecţia şi siguranţa.

Balustradele din aliminiu eloxat sau cel care nu oxidează, se găsesc la VegaProd Sistem într-o gamă variată de culori, în plus se pretează la toate stilurile de arhitectură – noi sau clasice, îmbunătăţind chiar aspectul general al căminului: „Balustradele din aluminiu eloxat întrunesc cele mai înalte standarde de estetică şi durabilitate. Întreţinerea lor este foarte uşoară, iar durata de folosinţă este maximă datorită materialului de calitate folosit.

Înainte să amânaţi montarea unor balustrade şi să puneţi pe locul doi siguranţa din locuinţă, gândiţi-vă că, de fapt, fixarea lor este cel mai rapid proces, comparativ cu restul componentelor unei scări.

 

 

DE CE SĂ ALEG ALUMINIUL ÎN AMENAJAREA LOCUINŢEI?

Specialiştii de la Vega Prod Sistem ne lămuresc de ce este indicat să alegeţi aluminiul eloxat pentru construcţia unei balustrade, fie ea interioară sau exterioară. Vorbim despre beneficii la care poate nu v-aţi fi gândit atunci când decideţi să vă apucaţi de schimbări în locuinţă.

În primul rând, metalul este uşor sau mult mai uşor comparativ cu oţelul, dar şi extrem de fiabil. Pentru că este tratat, nu va rugini. Asta înseamnă că rezistă cu succes şi la schimbările de temperatură, implicit la intemperiile vremii – ploaie, zăpadă, raze UV.

De asemenea, nu necesită întreţinere, comparativ cu alte sisteme de balustradă care ar avea nevoie de vopsit, de pildă. Aluminiul necesită eventual o ştergere periodică, acesta este şi motivul pentru care metalul a început să fie tot mai folosit în construcţii.

Comparativ cu oţelul sau cu fierul forjat, aluminiul este mult mai ieftin, iar investiţia făcută este clar, pe termen lung.

La VegaProd, există două modele de balustrade din aluminiu eloxat – rotund şi rectangular, ambele cu prindere laterală sau pe pardoseală, cu 3, respectiv 4 bare de decor. Vorbim despre sisteme concepute şi adaptate oricărei opţiuni de proiectare, în aşa fel încât să se potrivească perfect căminului dumneavoastră.

 

Pentru oferte personalizate, puteţi contacta specialiştii VegaProd Sistem. Consultanţa este gratuită. Cu peste un deceniu de experienţă, au lucrat cu firme multinaţionale, dar şi cu companii antreprenoriale importante din România, precum LIDL sau Starbucks. Amna, Connect-R, Liviu Teodorescu şi Dorian Popa au apelat şi ei la VegaProd Sistem pentru amenajarea locuinţei de vis. Feedback-ul clienţilor este cartea lor de vizită, iar în rândurile următoare vă prezentăm câteva dintre păreri:

 

Nicoleta Lupu, clientă VegaProd Sistem: Am apelat la serviciile echipei de la Vega Prod Sistem de mai multe ori, pentru a realiza diverse lucrări în mai multe locaţii. Echipa este serioasă, promptă, se adaptează foarte repede la cerinţele clientului, preţurile sunt foarte bune raportat la calitate. La următoarea locaţie, tot cu VegaProd Sistem voi colabora!

Marcel Stoian, client VegaProd Sistem: Din multele oferte pe care le-am studiat, i-am ales pe ei şi nu am făcut rău deloc. Au intuit foarte bine ce doresc pentru casa mea şi au răspuns prompt şi cu profesionalism. Recomand aceasta firmă deoarece personalul este dedicat clientului!

 

Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de telefon: 0760.273.174 , puteți trimite un mail la adresa: [email protected] sau puteţi intra pe site-ul oficial, acolo unde aveţi la dispoziţie şi portofoliul de servicii: https://vegaprod.ro/contact/.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0