Beauty Art Aesthetics, clinica recomandată de vedete

Beauty Art Aesthetics, clinica recomandată de vedete

Intervențiile estetice sunt la mare căutare printre femeile care își doresc să oprească timpul în loc, așa că este important ca ele să aleagă o clinică unde își pot face intervenții în siguranță. Beauty Art Aesthetics este recomandată de multe vedete autohtone, care au trecut pragul centrului medical în căutarea perfecțiunii. Totodată, Beauty Art Aesthetics a fost cea mai premiată clinică estetică în 2018.

Vedetele, mulțumite de serviciile din clinica Beauty Art Aesthetics

Beauty Art Aesthetics a obținut două premii. Este vorba despre o distincție în cadrul Galei Femei de Succes și un premiu la Gala Performanței și Excelenței. Printre persoanele publice care frecventează clinica se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Ce intervenții estetice și-au făcut vedetele la Beauty Art Aesthetics

Prințesa Lia a optat pentru un tratament revoluționar pentru scalp și a făcut mezohair, Francisca a cerut lipoliză pentru topirea țesutului adipos, Elena Ionescu  a efectutat tratamente pentru ten pentru a scăpa de cicatricile post acneice, în timp ce Elena Merișoreanu  a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor. Actriței Eugenia Șerban i s-a recomandat rejuvenare facială cu plasmă îmbogățită cu trombocite și baby botox pentru ridurile fine. Nu în ultimul rând, multe dintre vedetele noastre și-au făcut intervenții de mărire a buzelor, lifting cu fire PDO și cu fire de tip Cog, slimming face sau proceduri de umplere a cearcănelor.

Vedetele care și-au făcut intervenții la Clinica Beauty Art Aesthetics

Vedetele care și-au făcut intervenții la Clinica Beauty Art Aesthetics

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte clinici în mai multe orașe din România“, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

DISQUS: 0