Beauty Art Aesthetics, desemnată cea mai bună clinică de înfrumusețare din 2019

Beauty Art Aesthetics, desemnată cea mai bună clinică de înfrumusețare din 2019

Este tânără, frumoasă, independentă, sigură pe sine, și mai ales, un antreprenor de succes chiar dacă are doar 26 de ani. Are toate atributele unei femei moderne și conduce o clinică dedicată sexului frumos în care tehnologia, știința și arta se împletesc armonios. Mădălina Brândușescu și echipa ei de specialiști pun întotdeauna dorința pacientului pe primul loc și îi asigură un diagnostic corect și un tratament corespunzător, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica Beauty Art Aesthetics poartă semnătura ei, este o afacere de succces ce păstrează valorile umane, apelează la tehnologia avansată și nu uită niciodată de pasiunea pentru frumosul feminin. Ambițioasă și perseverentă, Mădălina Brândușescu a acordat un interviu publicației Celebritatea, în care ne dezvăluie câte puțin din universul său.

  1. Ce te-a determinat să deschizi o clinică estetică?

Dintotdeauna am fost motivată de posibilitatea de a face ceva pe cont propriu, de a fi pe picioarele mele, independentă, și într-un domeniu care m-a atras încă din copilărie: frumusețea.  Astfel am ajuns să îmi clădesc un viitor care s-a transformat ușor ușor în prezent și am ajuns să îmi deschid propria clinică de înfrumusețare. Îmi doresc ca toate femeile să se simtă bine în pielea lor, să fie frumoase și împlinite sufletește.

  1. De ce ai ales acest domeniu, al esteticii?

Consider că o operație estetică nu este neapărat un moft, ci o modalitate de a-i ajută pe cei care apelează la aceste servicii să șteargă anumite complexe (unele dintre ele foarte serioase, generatoare chiar de inadaptări din punct de vedere social ori diverse anxietăți), dar și de anumite defecte evidente. Este important ca fiecare persoană să fie mulțumită cu imaginea pe care o vede în fiecare dimineață în oglindă.

  1. Sunteți una dintre cele mai solicitate clinici de înfrumusețare din țară. Câte paciente estimezi că ați tratat până în prezent?

Cred că la nivel național, numărul de pacienți depășește 10.000. Femeile sunt cele care apelează mai des la tratamente estetice, însă, în ultimii ani, se remarcă o creștere și în rândul bărbaților și acest lucru mă surprinde plăcut. Astfel demontăm un mit cum că femeile sunt singurele care apelează la aceste tratamente.

  1. Care crezi că este cea mai importantă realizare a ta?

Cel mai important lucru este că merg cu plăcere în fiecare dimineață la cabinet, îmi place să discut cu pacienții și să împărtășesc tot ce știu cu ei, dar mai ales să le ascult poveștile și să fiu părtașă la scrierea unui nou capitol din viața lor. Este minunat să îi vezi cum pleacă cu zâmbetul pe buze și cum se bucură de fiecare moment cu și mai multă intensitate.

  1. Cum îți ocupi timpul liber? Ce faci atunci când nu ești la clinică?

Atunci când nu sunt la clinică, prefer să-mi petrec timpul cu familia și prietenii, să socializez, să mă plimb ori să citesc o carte bună. Aleg orice activitate care mă poate scoate din rutina mea zilnică.

COMMENTS

DISQUS: 0