Beneficiile acidului hialuronic injectabil și ce imperfecțiuni tratează

Beneficiile acidului hialuronic injectabil și ce imperfecțiuni tratează

Acidul hialuronic, liderul combaterii procesului de îmbătrânire, este cea mai iubită substanţă de către doamnele, domnişoarele şi chiar de către domnii care nu vor ca trecerea timpului să se reflecte pe chipurile lor.

Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică şi, totodată, fondatorul conceptului de frumuseţe Be Perfect, vă explică ce probleme tratează acidul hialuronic, dar şi de ce este el atât de important pentru o piele tânără şi frumoasă din interior.

 

ACIDUL HIALURONIC,

MOLECULA-MINUNE PRODUSĂ DE ORGANISM

Corpurile noastre produc în mod natural acid hialuronic, o substanță ”minune”, care are capacitatea de a reține apa în pielea noastră. Pe măsură ce îmbătrânim, producția noastră de acid hialuronic încetinește dramatic și pielea își pierde capacitatea de a stoca umezeala.” – Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Aşa se explică apariţia ridurilor, cicatrizarea mai lentă a pielii şi uscăciunea acesteia. De obicei, producţia naturală de acid hialuronic scade în jurul vârstei de 25 de ani. După acest prag, este momentul să intervenim şi să îi restabilim nivelul necesar, iar specialiştii ne sar, din fericire, în ajutor.

Industria estetică a reuşit să reproducă fidel molecula de acid hialuronic, astfel că prin injectări repetate, prevenim imperfecţiunile, dar ne şi păstrăm pielea hidratată, prin stimularea de noi celule de colagen. Vorbim despre un tratament mult mai eficient şi rapid decât cremele pe bază de acid hialuronic, şi asta pentru că acţionează din interior.

 

ACIDUL HIALURONIC ÎN MEDICINA ESTETICĂ

Cele mai populare proceduri injectabile cu acid hialuronic au rolul de a păstra un chip fără cusur şi garantează, totodată, rezultate durabile, cu zero efecte adverse: „Unul dintre cele mai mari beneficii ale procedurilor injectabile cu acid hialuronic este acela că, deoarece corpul nostru produce această componentă în mod natural, nu există riscul de reacție alergică.” – Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

 Doctorul Alin Bortolini enumeră câteva dintre procedurile pe bază de acid hialuronic, care se bucură de un succes uriaş printre pacienţi: mărirea buzelor, mărirea pomeţilor, eliminarea cearcănelor, corectarea bărbiei, conturarea tâmplelor, tratamentul ridurilor.

 

DESPRE PROCEDURĂ ŞI EFECTE

Procedurile de acest tip se fac, de obicei, după o primă consultaţie, în care specialistul va analiza problemele cu care vă confruntaţi şi va alege cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră. Intervenţiile cu acid hialuronic durează de obicei câteva zeci de minute şi se realizează sub efectul cremei anestezice, pentru a anula disconfortul.

De îndată ce părăsiţi cabinetul, veţi sesiza rezultatele, care se îmbunătăţesc odată cu trecerea zilelor: „Una dintre cele mai atractive caracteristici ale materialelor de umplutură cu acid hialuronic este că rezultatele durează de la 6 la 12 luni, în funcție de gradul de reticulare a produsului folosit. În plus, umpluturile cu acid hialuronic sunt reversibile.” – Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Cu alte cuvinte, dacă nu reuşiţi să vă obişnuiţi cu rezultatele, puteţi reveni la aspectul iniţial, chiar mai devreme de jumătate de an, cu ajutorul experţilor în frumuseţe.

 

 

Doctorul Alin Bortolini, adeptul aspectului natural, obţine rezultate excelente cu ajutorul intervenţiilor pe bază de acid hialuronic. Aşa că dacă observaţi că pielea dumneavoastră a început să dea semne de îmbătrânire, acţionaţi din vreme! La Be Perfect găsiţi o gamă largă de proceduri, care vă vor ajuta să ţineţi timpul în loc. Pe canalul oficial de YouTube al clinicii găsiţi şi clipuri care vă prezintă cum decurg cele mai populare intervenţii estetice, dar şi testimoniale ale pacienţilor: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

Recent, medicul Alin Bortolini a fost premiat pentru realizările sale din domeniul Esteticii, în cadrul Galei I Success Awards Bucharest Edition, eveniment organizat în decembrie 2021.

Pentru contact, aveți la dispoziție numărul de telefon Be Perfect: 0767 373 328,  adresa de mail: [email protected], dar şi site-ul oficial: https://beperfect.ro/

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0