Bianca Dragusanu : „A fost dragoste la „prima vedere”!”

Bianca Dragusanu : „A fost dragoste la „prima vedere”!”

Bianca Dragusanu : „A fost dragoste la „prima vedere”!”

Noua pasiune a Biancai se indreapta spre vedeta sezonului rece iar daca gandul va duce la o vedeta faimoasa sau renumita, cu trasaturi delicate si o frumusete rapitoare, ei bine veti fi surprinsi sa descoperiti ca vedeta sezonului rece este rujul rosu gliterat.
Elena Ciftci, make-up artistul vedetelor ne-a relatat cateva tendinte a machiajului de sarbatori.

1.Rujul rosu -glitter lips

 

Make-up artistul Ciftci Elena ne recomanda sa alegem un ruj rosu intens cu sclipici sau un ruj rosu spre visiniu. Este alegerea perfecta pentru orice femeie care isi doreste sa aiba buze seducatoare in noaptea de Revelion. Daca nu ai o astfel de nuanta, poti imbina doua nuante de rosu astfel incat sa obtii culoarea dorita. Primul pas este sa aplici pe buze o baza de machiaj sau un fond de ten ca sa faci rujul sa reziste mai bine si formeaza conturul buzelor cu nuanta apropiata rujului tau.Aplica apoi cele doua nuante de ruj pana obtii culoarea dorita. Pentru aplicarea rujului foloseste o pensula fiindca e mai precisa in loc sa-l aplici direct din tub.

Bianca Dragusanu : „A fost dragoste la „prima vedere”!”

Bianca Dragusanu a incercat rujul si ne-a declarat: „A fost dragoste la „prima vedere ” cand am vazut rujul rosu cu glitter pe care mi l-a aplicat Elena Ciftci, este ca o pastila de relaxare dupa o zi inceputa prost, te ai dat cu un ruj rosu cu sclipici si atitudinea, increderea in sine creste imediat!”

 

2.Machiaj cu nuante aurii

Este alegerea perfecta pentru un look impecabil, dar foarte elegant in acelasi timp. Ai nevoie de un fard de pleoape in doua culori, un auriu deschis si unul mai inchis care sa aiba si pigmenti colorati. Aplica culoarea deschisa dinspre coltul interior al ochiului pana spre mijlocul pleoapei, apoi aplica culoarea inchisa spre partea externa a pleoapei. Culoarea mai deschisa trebuie aplicata si in coltul intern al ochilor ca sa dai senzatia de o mai mare deschidere. La final aplica un eyeliner si un rimel care nu incarca genele sau foloseste niste gene false care sa dea putere de seductie privirii tale!
Machiaj de seară profesional şi spectaculos pentru trecerea dintre ani
Pentru noaptea dintre ani, optează pentru un machiaj de seară discret şi spectaculos, în nuanţe metalice de auriu, argintiu sau bronz şi păstrează look-ul simplu printr-o simplă conturare a liniei genelor cu un tuş negru. Pentru cine doreşte un plus de glamour hollywoodian, recomand şi o pereche de gene false pentru conturare. Asortează o nuanţă de ruj cu particule strălucitoare pentru o eleganţă aparte!

Elena Ciftci are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.
Date contact-Elena Ciftci:

Adresa: Piata Alba Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Alba Iulia, deasupra restaurantului El Bacha, email: [email protected], tel. 0754211021

Facebook-Ciftci Elena Make Up artist
Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro

COMMENTS

DISQUS: 0