Bogdan Apostu a primit premiul pentru ,,Best romanian football intermediary 2021″ – FGA Football

Bogdan Apostu a primit premiul pentru ,,Best romanian football intermediary 2021″ – FGA Football

Galele I Success cuceresc mapamondul! Prima ediţie a evenimentului Internaţional I Success Awards a avut loc în oraşul luxului, Dubai, şi a scris istorie! A adus în acelaşi loc manageri de top, doctori cu realizări extraordinare, creatori de modă cu simţ estetic deosebit, fondatori ai unor platforme de cryptomonede, dar şi nume internaţionale consacrate. Somptuosul eveniment a fost pus pe picioare de Flavia Covaciu şi Oana Irimia, două tinere antreprenoare care îşi propun să adune oameni excepţionali, într-un cadru de networking exclusivit.

Vorbim despre prima gală internaţională I Success Awards, iar eleganţa nu putea lipsi tocmai de la ea de acasă, din Dubai, acolo unde invitaţii de seamă au petrecut patru zile într-un decor, cum altfel, decât spectaculos.

Gala decernării premiilor, punctul central al călătoriei, a fost prezentantă de Steve Moore şi a avut loc la sute de metri deasupra solului, pe acoperişul hotelului SLS Dubai. De la etajul 74, invitaţii au putut admira o privelişte greu de uitat. În cadrul evenimentului, au fost recompensaţi pentru eforturile lor personalităţi din domeniul public, cultural, artistic sau de business.

În cadrul galei I Success Dubai Edition Bogdan Apostu a primit premiul pentru ,,Best romanian football intermediary 2021″ – FGA Football

Acesta a făcut carieră timp de 15 ani, ca fotbalist, în trei țări diferite: România, Ungaria și Israel. A fost cel mai tânăr președinte de club la doar 32 de ani, a devenit rapid unul dintre cei mai respectați agenți de jucători din România și un om de afaceri sclipitor. De numele lui Bogdan Apostu se leagă succesul, indiferent de domeniul sau aria în care activează. Cu un spirit de lider bine dezvoltat în cei 15 ani petrecuți în fotbalul profesionist, Bogdan Apostu și-a continuat ascensiunea și în domeniile de după viața de fotbalist. A fost președinte de club la Academica Clinceni la 32 de ani, când cu un buget infim, o treime din ceea ce dețineau cele mai bogate cluburi ale vremii din Liga a 2-a, s-a bătut de la egal la egal cu Rapid Bacău sau Farul. A trecut apoi de la meseria de manager general la cea de agent de jucători. În scurt timp a devenit ținta celor mai importante ziare de sport din România sau a televiziunilor de profil. A dezvoltat un portofoliu bogat, a ținut capul de afiș cu transferuri notabile și a atras ca un magnet interesul fotbaliștilor. Are în mâini destinele a peste 200 de jucători, peste 100 de familii, din zeci de țări diferite, a dezvoltat una dintre cele mai apreciate agenții de impresariat din Europa de Est, Fusion Group Agency, cu extensii în Brazilia, Portugalia sau Cipru. E invitat constant la cele mai importante congrese ale intermediarilor din Europa, unde participă nume sonore de agenți, ce dețin în portofolii fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylian Mbappe sau Neymar. A realizat peste 300 de transferuri la cel mai înalt nivel, e cel mai activ intermediar din ultimii ani de pe teritoriul țării, vorbim despre Bogdan Apostu drept agentul preferat de cele mai importante cluburi din România și nu numai. Recent a pătruns și dezvoltat o afacere de succes în domeniul beauty & wellness, The Clinique Herăstrău. Succesul s-a ținut scai de numele Bogdan Apostu, iar clinica din zona Băneasa a devenit preferata publicului feminin și nu numai. La doar 38 de ani, Bogdan Apostu deține, cu siguranță rețeta succesului, rapid și transparent, lucru care îl ține în lumina mass-media, invitat constant la emisiuni cu tematică sportivă și nu numai.

 

 

I SUCCESS DUBAI EDITION, O EXPERIENŢĂ COMPLETĂ

Gala I Success Awards din Dubai s-a îmbinat perfect cu relaxarea în locuri exclusiviste, iar invitaţii au avut oportunitatea de a se bucura pe deplin de experienţa oferită de echipa I Success, în cele câteva zile petrecute pe meleaguri străine. Participanţii au zburat vreme de două ore cu elicopterul, au luat parte la o petrecere de patru ore pe yacht, în Dubai Marina, dar au avut şi privilegiul de a conduce maşini de top, cu sute de cai putere- Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley şi Audi- pe străzile din oraş. Dubaiul a reprezentat locaţia perfectă pentru astfel de activităţi!

 

Printre celebrităţile care au participat de-a lungul vremii la Galele I Success se numără şi vedete internaţionale, precum Erika Eleniak din celebrul serial Baywatch, Christopher Atkins, cunoscut din filmul Laguna Albastră, Costas Mandylor care ne-a dat fiori în seria de filme horror Saw, Florian Munteanu, actorul și boxerul român devenit cunoscut la nivel mondial pentru rolul său din pelicula Creed II, Kristanna Loken care i-a ținut piept lui Arnold Schwarzenegger, Bai Ling, care a făcut furori în Wild Wild West, Jeremy Jackson, Tolgahan Sayisman, Paul Logan sau Stanislav Ianevski, din celebrul film Harry Potter.

 

 

Fiţi pregătiţi pentru următoarele gale I Success Awards, care promit să surprindă participanţii cu imagini desprinse de pe covorul roșu! Flavia Covaciu şi Oana Irimia vor duce povestea I Success în Londra, Paris, Cannes, Los Angeles, New York, Miami, Moscova şi Tokyo! Antreprenorii care au proiecte inedite, pe care vor să le facă auzite, pot fi parte din conceptul unic I Success, iar detaliile stau la un click distanţă, pe pagina oficială: https://isuccess.ro/

 

Gala I Success Dubai Edition a fost organizată de Flavia Covaciu şi Oana Irimia.

 

LISTA COMPLETĂ A PREMIILOR I SUCCESS DUBAI EDITION

 

 1. George Rotariu – Best Bitcoin Investment Platform – Rotariu Investments
 2. Ovidiu Toma – Fastest growing IT & Innovation Company – Cryptodata
 3. Alina Roxana Ionescu –  Member of the I Success International Committee
 4. Bogdan Apostu – Best romanian football intermediary 2021 – FGA Football
 5. Muneer Al Busaidi – Best Event Production Company – Major Key Events
 6. Khaled Fetrawi – Best International Business Network
 7. Basel Fetrawi – Best International Business Network
 8. E. Sheikh Saoud bin Faisal bin Sultan Al Qassimi – Member of the I Success International Committee
 9. Dragoş Iosef Mihail – Best Management and Development Planning 2021 – Iomi Bautechnik
 10. Alexandra S. Preda – Best Maternity Care Hospital – MaDonna Maria Hospital – România
 11. Carmen Barcan – Excellence in body transformation
 12. Loredana Apreutese – Best General Manager for Transport & Logistic Solutions International Alexander
 13. Raluca Chivu – Best Dental Care – Orizon Dental Clinique – România
 14. Ioana Cristescu – Best International nail academy – Ioana Cristescu Nail Shop & Academy
 15. Ioana Călin – Best Designer Concept – L’Atelier By Ioana Călin – România
 16. Dimir Cătălin – Best Digital Smile Concept – D’Institute Clinique – România
 17. Igor Botnari – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 18. Valeriy Maltsev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 19. Vladimir Mochalov – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 20. Grigore Marian Ionut – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 21. Timur Zakriev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 22. Sergey Petryk – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 23. Fred Dias – Best Luxury Car Rental – DB LUXURYCARS DUBAI
 24. Rami Rida – Best Destination Management Company – Rida International
 25. GREEN RESOURCES TECHNOLOGIES – Best protection and Improvement for Environment Company

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0