Bono de la U2 și-a pierdut vocea pe scenă

Bono de la U2 și-a pierdut vocea pe scenă

Momente cumplite pentru solistul U2. Bono și-a pierdut vocea pe scenă în timpul concertului de la Berlin și a decis să anuleze show-ul. Muzicienii au cântat câteva piese după care artistul şi-a cerut scuze mulţimii, spunând: „Cred că nu mai putem continua. Nu e drept faţă de voi”.

Celor prezenţi pe Mercedes-Benz Arena li s-a spus că va fi o pauză scurtă, dar mai târziu au fost anunţaţi că show-ul este anulat. Bono a promis că va organiza un alt concert. Unii dintre fani au spus că vocea i-a fost afectat de maşina de fum. „Bono era în mare formă şi mare voce înaintea spectacolului şi cu toţii abia aşteptam a doua seară la Berlin, dar după câteva cântece el a suferit o pierdere completă a vocii”, se arată într-un comunicat al formaţiei. „Nu ştim ce s-a întâmplat şi primim sfaturi medicale”, a adăugat trupa.

Actriţa americană Ashley Judd a fost la concert şi a relatat că „mulţimea a fost alături de el” atunci când s-a simţit „fără putere şi vulnerabil”. Mulţi dintre fani au înţeles şi şi i-au urat numai bine artistului.

Nu se ştie când va reprograma U2 concertul.

COMMENTS

DISQUS: 0