Buze perfecte, cu ajutorul acidului hialuronic și al firelor PDO

Buze perfecte, cu ajutorul acidului hialuronic și al firelor PDO

Buzele sunt, fără doar și poate, una dintre cele mai importante trăsături ale noastre. Sunt un pol care captează imediat atenția, tocmai de aceea augmentarea lor trebuie gândită în așa fel încât să complimenteze întreg chipul.

Volumizarea buzelor, făcută în mod corect, a fost încă de la început o combinație între artă și știință, întrucât specialistul are nevoie nu doar de tehnici de injectare complexe, ci și de finețe. La Beauty Art Aesthetics, o clinică recunoscută la nivel european, experții apelează la cele mai noi procedee pentru buze perfecte. Tot ei ne vor prezenta în rândurile următoare tendința în doi pași din estetica medicală, pentru buze fără cusur.

 

CONTURAREA BUZELOR, UN PRIM PAS PENTRU UN REZULTAT EXCEPȚIONAL

Remodelarea buzelor trebuie să respecte anumite etape, ca să vă bucurați de un rezultat cât mai natural. Înainte de a le oferi volum, trebuie să știți că e foarte posibil să aveți nevoie și de o conturare, pentru un efect cu adevărat spectaculos. Experții Beauty Art Aesthetics au integrat în procedurile lor și intervențiile cu fire resorbabile PDO, care au migrat în medicina estetică din chirurgie.

Cum funcționează mai exact? Pe linia conturului buzelor, specialiștii vor introduce fire subțiri de tip PDO cu ajutorul unor ace extrem de fine. Firele vor rămâne în piele, ele remodelând și accentuând conturul. Nu le veți simți însă nicio clipă ca pe un obiect străin și nici nu vă vor schimba textura naturală a buzelor. În schimb, veți sesiza, în timp, un ușor lifting, datorită faptului că aceste fire produc colagen. Tot în timp, veți mai observa și o diminuare a ridurilor din colțurile gurii, dar și din jurul buzelor.

Vorbim despre o intervenție care poate fi făcută la una dintre buze sau la amândouă. Procedura nu va dura mai mult de jumătate de oră și va fi efectuată sub efectul cremei anestezice. Materialul din care sunt făcute firele PDO este sigur, cu zeci de ani de utilizări în medicină, nu produce reacții alergice și nici efecte secundare, ne liniștesc esteticienii. Ele mai sunt folosite cu succes de ceva vreme și în liftingul facial.

Rezultatele se văd în decursul următoarelor zile și promit să reziste chiar și peste un an. Imediat după implantul firelor, vă puteți relua activitățile obișnuite. Singurele semne care pot apărea sunt mici vânătăi, pe care le puteți camufla cu un simplu ruj!

 

PASUL DOI: VOLUMIZARE

Trebuie să știți însă că firele PDO nu pot conferi și volum buzelor. Aici intervine al doilea pas al procedurii: pentru augmentare veți avea nevoie de injecții cu acid hialuronic.

Specialiștii Beauty Art Aesthetics apelează la tehnici complexe și exclusive de injectare, care vor fi alese în funcție de trăsăturile pacientei, pentru ca rezultatul să fie unul armonios.

Acidul hialuronic, cea mai populară substanță din estetică, funcționează la trei nivele: conturează suplimentar, crește volumul buzelor și îmbunătățește structura și fermitatea lor, dacă este injectat în puncte-cheie și cu o dozare foarte fină, fără asimetrii sau denivelări. Acesta este un motiv în plus să apelați doar la medici cu experiență în cosmetică pentru efectuarea unei astfel de proceduri.

Tratamentul este unul temporar. Rezultate pot fi vizibile până la un an, în funcție de metabolism, dar și de tipul de produs ales.

Descoperiți tehnicile inedite de injectare folosite la Beauty Art Aesthetics și bucurați-vă de buze mai pline și mai senzuale! Clinica este specializată în mărirea și modelarea buzelor, însă tot aici veți găsi și alte proceduri pentru chip și trup, care vă vor conferi încrederea în propria persoană, pe care nu vă gândeați că o veți mai obține. În 2021, Beauty Art Aesthetics a primit primul premiu internaţional, la Gala I Success de la Cannes, pentru Excelenţă în frumuseţe. La scurt timp, a venit şi al doilea trofeu: la Gala I Success de la Veneţia, clinica manageriată de Mădălina Brânduşescu a primit trofeul pentru Estetică Medicală la Standarde Europene. Pentru preţuri, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0