Când vor apărea avioanele SF cu vedere panoramică

Când vor apărea avioanele SF cu vedere panoramică

Maşini BMW, în pericol să ia foc. Decizia constructorului auto
Un Ferrari din 1962, vândut pentru suma record de 48,4 milioane $
Eva Mendes si Ryan Gosling s-au casatorit in secret
Esplanada catedralei Notre-Dame, redeschisă publicului
Misteriosul barbat din viata actritei Crina Matei

Poate părea acum ceva de domeniul fantasticului, însă o companie britanică este de părere că, în aproximativ 10 ani, am putea zbura cu avioane „tapetate” complet cu ecrane touch screen ce dau senzația de zbor în aer liber!

O companie britanică specializată în domeniul inovațiilor tocmai ce a lansat pe piață un nou concept de avioane care nu au geamuri, ci ecrane imense de jur împrejur. Și deși deocamdată pare ceva de domeniul fantasticului, compania crede că proiectul ar putea deveni realitate în aproximativ 10 ani.

Dacă acest lucru s-ar întâmplă, de câștigat ar avea toată lumea, pornind de la pasageri și ajungând până la producători și mediul înconjurător.

Zborul cu aceste aeronave vor avea costuri reduse

Punerea în practică a proiectului ar permite caaeronavele să aibă pereți mai subțiri și să fie, în consecință, mai ușoare, ceea ce duce automat la consumarea unei cantități mai mici de combustibil. Asta ar însemna o emisie mai mică de CO2 și costuri mai mici pentru producători, companiile aeriene și pasageri.

Ecranele touch screen ar acoperi întregul avion, inclusiv partea din spate a scaunelor. Pe acestea s-ar putea vedea peisajul din jurul avionului.  Senzația este una de nedescris pentru pasagerii care, ar avea, de asemenea, acces la jocuri de ultima generație și filme.

COMMENTS

DISQUS: 0